Honor 400 vs Samsung A56

Hangisi?

• A56

Oy: 4 28,6%
  • Honor 400

Oy: 10 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Bütçe
15000-23000

TheFallenOne2787

Femtopat
Daha fazla  
İki cihazın performans olarak yakın olduğunu biliyorum ancak aklımda tek 1 soru kaldı ona göre hangisini alacağım yönünde karar vericeğim.

Ben telefonda oyun oynarım ama öyle sabah 8 akşam 5 oynayanlar kadar olmasa da günde 3-4 saatimi Genshin Impact, COD Mobile gibi oyunlarda rahat geçirim. Ayrıca video edit ile uğraşırım ara sıra, Node Video - Alight Motion - Blurrr vb.
Oyunlarda 120fps full grafik derdim olmadığı için cihazları zorlamak ya da uç performansta(120fps) kullanmak gibi bir amacım yok.

Ama kafama takılan konu ben şuan Honor 400 alsam 1 bilemedin 2 yıl sonra şu bahsettiğim kullanımımda oyunlarda falan "Keşke A56 alsaymışım" gibi bir cümle kurdurtur mu? Sayısal testlerden pek anlamıyorum ama Geekbench 6 MultiCore'da A56 nerdeyse %30 fark atmış gösteriyor. Bu yüzden arada kaldım.

Cihazlar arasındaki fiyat farkı çok önemli değil şuan, ayrıca oyun oynuyorum diye başka telefon (Poco falan) önermeyin çünkü günlük kullanımda önemli.

Son düzenleme:
İki cihazın performans olarak yakın olduğunu biliyorum ancak aklımda tek 1 soru kaldı ona göre hangisini alacağım yönünde karar vereceğim.

Ben telefonda oyun oynarım ama öyle sabab 8 akşam 5 oyanayanlar kadar olmasa da günde 3-4 saatim Genshin Impact, CoD Mobile gibi oyunlarda rahat geçirim. Ayrıca video edit ile uğraşırım ara sıra, Node video - alight Motion - blurrr vb.
oyunlarda 120FPS full grafik derdim olmadığı için cihazları zorlamak ya da uç performansta(120FPS) kullanmak gibi bir amacım yok.

Ama kafama takılan konu ben şu an Honor 400 alsam 1 bilemedin 2 yıl sonra şu bahsettiğim kullanımımda oyunlarda falan "keşke A56 alsaymışım" gibi bir cümle kurdurtur mu? Sayısal testlerden pek anlamıyorum ama Geekbench 6 Multicore'da A56 neredeyse %30 fark atmış gösteriyor. Bu yüzden arada kaldım.

Cihazlar arasındaki fiyat farkı çok önemli değil şu an, ayrıca oyun oynuyorum diye başka telefon (POCO falan) önermeyin çünkü günlük kullanımda önemli.

Bu cihazlar oyun cihazları değil günlük kullanım için üretilmiş telefonlar oyun istiyorsan Samsung tarafında S24 FE'ye bakman ferekiyor.

Bu cihazlar oyun cihazları değil günlük kullanım için üretilmiş telefonlar oyun istiyorsan Samsung tarafında S24 FE'ye bakman ferekiyor.
ayrıca oyun oynuyorum diye başka telefon (Poco falan) önermeyin çünkü günlük kullanımda önemli.

Tek amacım oyun değil, öyle olsa X7 Pro bakardım zaten bütçemde. Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir diye sordum bu konuda.

Tek amacım oyun değil, öyle olsa X7 Pro bakardım zaten bütçemde. Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir? Diye sordum bu konuda.

Aralarında neredeyse 5K fiyat farkı var ben olsam Honor'u alırdım, Samsung'un vadettiği en iyi şey daha uzun güncelleme ömrü.
Edit: günlük kullanım derken işlemci yükseldiği için daha akıcı bir arayüz deneyimi alıyorsunuz karşılığında verdiğiniz tek şey kamera.

Kağıt üstünde incelemek gerekirse A56'nın artıları kasa kalitesi ve +3 sene güncelleme gibi duruyor. Diğer kısımlarda da ne derece iyi tartışılır. Belki işlemcisi bir nebze daha iyi denebilir. 3K farka değer mi bilemedim. Honor 400 de özellikle ekran ve kamera kısmında çok daha memnun edecektir pil süresi ve şarj hızını söylemiyorum bile çok rahat günü çıkarıyor. A56 alacak olsaydım tek nedeni güncelleme süresi olurdu o kadar. Honor da şu zamanlarda çok güzel telefonlar üretiyor bende Honor 200 kullanıcısıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı