Honor 400 vs Samsung Galaxy A56

Görkem Ötün

Hectopat
Gerçekten aralarında kararsız kaldım. Honor 400 işletim sistemi (MagicOS) sorunları olduğunu duyduğum için ve güncelleme desteği yüzünden biraz tedirginim bu konuda.

Fiyat farkı var. Honor 400'ün kutusundan 100W güç adaptörü ve kablosu, şeffaf arka kapak kılıfı ve ekrana uygulanmış koruma filmi takılı geliyor. İndirimde aldım memnunum bir sorun yaşamadım.

Fiyat farkı var. Honor 400'ün kutusundan 100W güç adaptörü ve kablosu, şeffaf arka kapak kılıfı ve ekrana uygulanmış koruma filmi takılı geliyor. İndirimde aldım memnunum bir sorun yaşamadım.

A56 22K bandını zorluyordu aralarındaki fiyat farkı 1K ya kadar düşmüş fark bu kadar azalmışken güncelleme ömrü önemliyse A56 daha mantıklı, ben olsam A56 tercih ederdim.

8 256 versiyonunu aldım. Farkını verebilisem 12 versiyonunu alırdım.

Hepsiburada üzerinde 1 saatliğine 14K fiyata listelenmisti o zamandan mı bahsediyorsunuz hocam?

A56 22K bandını zorluyordu aralarındaki fiyat farkı 1K ya kadar düşmüş fark bu kadar azalmışken güncelleme ömrü önemliyse A56 daha mantıklı.

Hocam kutu içeriğinden çıkanlar eklenince fiyat farkı açılıyor. İkisi de alınıp kullanılabilecek güzel telefonlar. Fiyatı hangisi uygunsa o alınır.

Hocam kutu içeriğinden çıkanlar eklenince fiyat farkı açılıyor. İkisi de alınıp kullanılabilecek güzel telefonlar. Fiyatı hangisi uygunsa o alınır.

Yani hocam şöyle açıklayayım Honor 400 256 GB versiyonu 16k ya bulunuyorken 21.5k ya A56 almak ahmaklık gibi bir şeydi aradaki makas bayağı azalmış bence burada A56 çok daha mantıklı bir seçenektir. Adaptör dediğimiz şey Spigen almak isterse 300 liraya çözer.

Güncellemelerin telefonu yavaşlattığını duymuştum.
Güncellemeler her telefonu yavaşlatır zaten güvenlik güncellemeleri haricinde. Bu engellenemez, güncelleme = yeni özellikler demek. Zaten Honor 400 işlemcisi sebebiyle gayet yavaşlamaya elverişli bir telefon, normal. MagicOS kaynaklı bir durum değil.
Android 4 Android 16'dan niye daha hızlıysa aynı mantık.

Ben olsam A56 alırdım ancak 400 de üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı