Görkem Ötün
Hectopat
Gerçekten aralarında kararsız kaldım. Honor 400 işletim sistemi (MagicOS) sorunları olduğunu duyduğum için ve güncelleme desteği yüzünden biraz tedirginim bu konuda.
Güncellemelerin telefonu yavaşlattığını duymuştum.Ne gibi sorunlar varmış hocam MagicOS'ta?
12GB versiyonunu mu aldınız?Fiyat farkı var. Honor 400'ün kutusundan 100W güç adaptörü şeffaf arka kapak kılıfı ve ekrana uygulanmış koruma filmi takılı geliyor. İndirimde aldım memnunum bir sorun yaşamadım.
Güncellemelerin telefonu yavaşlattığını duymuştum.
12 GB versiyonunu mu aldınız?
Fiyat farkı var. Honor 400'ün kutusundan 100W güç adaptörü ve kablosu, şeffaf arka kapak kılıfı ve ekrana uygulanmış koruma filmi takılı geliyor. İndirimde aldım memnunum bir sorun yaşamadım.
8 256 versiyonunu aldım. Farkını verebilisem 12 versiyonunu alırdım.
A56 22K bandını zorluyordu aralarındaki fiyat farkı 1K ya kadar düşmüş fark bu kadar azalmışken güncelleme ömrü önemliyse A56 daha mantıklı.
Hocam kutu içeriğinden çıkanlar eklenince fiyat farkı açılıyor. İkisi de alınıp kullanılabilecek güzel telefonlar. Fiyatı hangisi uygunsa o alınır.
Güncellemeler her telefonu yavaşlatır zaten güvenlik güncellemeleri haricinde. Bu engellenemez, güncelleme = yeni özellikler demek. Zaten Honor 400 işlemcisi sebebiyle gayet yavaşlamaya elverişli bir telefon, normal. MagicOS kaynaklı bir durum değil.Güncellemelerin telefonu yavaşlattığını duymuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.