Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 28 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar bu telefonda bildirimler gelmiyor. Lütfen sıfırla filan demeyin işe yaramıyor. Çözümü bilen varsa yazsın. Tüm uygulamalarda geçerli bir sorun. Bazen geliyor bazen gelmiyor.
Arkadaşlar bu telefonda bildirimler gelmiyor. Lütfen sıfırla filan demeyin işe yaramıyor. Çözümü bilen varsa yazsın. Tüm uygulamalarda geçerli bir sorun. Bazen geliyor bazen gelmiyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ekim 2019 #2 Işık mı yanmıyor yoksa hiç mi bildirim gelmiyor. Geçende düşürdüğün için sordum ışık olayını. Buradan kapalı olabilir belki Ayarlar>Bildirimler>Toplu Yönetim EMUI 9.1 üzerinden baktım Artı 0 Eksi
Işık mı yanmıyor yoksa hiç mi bildirim gelmiyor. Geçende düşürdüğün için sordum ışık olayını. Buradan kapalı olabilir belki Ayarlar>Bildirimler>Toplu Yönetim EMUI 9.1 üzerinden baktım
KS KS Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 28 Ekim 2019 #3 Sylveon dedi: Işık mı yanmıyor yoksa hiç mi bildirim gelmiyor. Geçende düşürdüğün için sordum ışık olayını. Buradan kapalı olabilir belki Ayarlar>Bildirimler>Toplu Yönetim EMUI 9.1 üzerinden baktım Eki Görüntüle 453117 Genişletmek için tıkla... Malesef bende toplu yönetim diye bir ayar kısmı yok ayrıca bildirimler etkin. Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Işık mı yanmıyor yoksa hiç mi bildirim gelmiyor. Geçende düşürdüğün için sordum ışık olayını. Buradan kapalı olabilir belki Ayarlar>Bildirimler>Toplu Yönetim EMUI 9.1 üzerinden baktım Eki Görüntüle 453117 Genişletmek için tıkla... Malesef bende toplu yönetim diye bir ayar kısmı yok ayrıca bildirimler etkin.