Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 20 Kasım 2019 #1 Cihazımı Android 9'a yükseltemiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Kasım 2019 #2 Hmm. İlginç bir vaka. Cihazın geçmişine inmemiz gerekebilir. Geçmişte yaşadığı travmalar olabilir. Beyefendi bu cihazın bir model kodu var mı? Aldığınız bir hata kodu var mı? Biz müneccim miyiz? Büyük patlamadan önce ne vardı?
Hmm. İlginç bir vaka. Cihazın geçmişine inmemiz gerekebilir. Geçmişte yaşadığı travmalar olabilir. Beyefendi bu cihazın bir model kodu var mı? Aldığınız bir hata kodu var mı? Biz müneccim miyiz? Büyük patlamadan önce ne vardı?
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 20 Kasım 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Hmm. İlginç bir vaka. Cihazın geçmişine inmemiz gerekebilir. Geçmişte yaşadığı travmalar olabilir. Beyefendi bu cihazın bir model kodu var mı? Aldığınız bir hata kodu var mı? Biz müneccim miyiz? Büyük patlamadan önce ne vardı? Genişletmek için tıkla... Cihazıma Android 9 destekliyor mu bilmiyorum, benim cihazımdakilerden düşük modeller bile Android 9 alıyor, cihazım Honor 8C.
Recep Baltaş dedi: Hmm. İlginç bir vaka. Cihazın geçmişine inmemiz gerekebilir. Geçmişte yaşadığı travmalar olabilir. Beyefendi bu cihazın bir model kodu var mı? Aldığınız bir hata kodu var mı? Biz müneccim miyiz? Büyük patlamadan önce ne vardı? Genişletmek için tıkla... Cihazıma Android 9 destekliyor mu bilmiyorum, benim cihazımdakilerden düşük modeller bile Android 9 alıyor, cihazım Honor 8C.
CyberRooT Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #4 Honor 8C, EMUI 9 Güncellemesi Alacak mı? - Technopat Sosyal
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 20 Kasım 2019 #5 CyberRooT dedi: Honor 8C, EMUI 9 Güncellemesi Alacak mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Öyle Söylentiler vardı ama yalanmış meğersem.
CyberRooT dedi: Honor 8C, EMUI 9 Güncellemesi Alacak mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Öyle Söylentiler vardı ama yalanmış meğersem.
CyberRooT Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #6 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Öyle Söylentiler vardı ama yalanmış meğersem. Genişletmek için tıkla... Honor 8C'ye Android Q Güncellemesi Gelecek Mi? Honor 8C'ye Android Q güncellemesi gelecek mi? www.technopat.net
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Öyle Söylentiler vardı ama yalanmış meğersem. Genişletmek için tıkla... Honor 8C'ye Android Q Güncellemesi Gelecek Mi? Honor 8C'ye Android Q güncellemesi gelecek mi? www.technopat.net
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 20 Kasım 2019 #7 CyberRooT dedi: Honor 8C'ye Android Q Güncellemesi Gelecek Mi? Honor 8C'ye Android Q güncellemesi gelecek mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kardeş Honor Destek Hattını Aradım Android 9 Gelmeden Android 10 Gelmezmiş.
CyberRooT dedi: Honor 8C'ye Android Q Güncellemesi Gelecek Mi? Honor 8C'ye Android Q güncellemesi gelecek mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kardeş Honor Destek Hattını Aradım Android 9 Gelmeden Android 10 Gelmezmiş.
CyberRooT Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #8 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Kardeş Honor Destek Hattını Aradım Android 9 Gelmeden Android 10 Gelmezmiş. Genişletmek için tıkla... Kaynak : EMUI Güncellemesi Alacak Huawei ve Honor Cihazlar - CepteTamir
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Kardeş Honor Destek Hattını Aradım Android 9 Gelmeden Android 10 Gelmezmiş. Genişletmek için tıkla... Kaynak : EMUI Güncellemesi Alacak Huawei ve Honor Cihazlar - CepteTamir
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 20 Kasım 2019 #9 CyberRooT dedi: Eki Görüntüle 462037 Kaynak : EMUI Güncellemesi Alacak Huawei ve Honor Cihazlar - CepteTamir Genişletmek için tıkla... Maalesef ki gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2019
CyberRooT dedi: Eki Görüntüle 462037 Kaynak : EMUI Güncellemesi Alacak Huawei ve Honor Cihazlar - CepteTamir Genişletmek için tıkla... Maalesef ki gelmiyor.