Honor 8X Alınır mı?

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Biraz önce @Ali Güngör'ün açtığı konuyu inceledim. Online siparişle https://online.a101.com.tr/urun/honor-cep-telefonu-8x.html adresinden bu telefonu alabiliyoruz. Açıkçası telefonları mağazadan görerek inceleyerek alma taraftarıyım ama hediye ettiği kulaklık aklımı çeldi. F/P olarak gayet uygun görünen bu telefon sizce alınır mı? Özellikleri de bu linkte: Honor 8X

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata her türlü alınır, özelliklerindeki telefonlar genelde 3 ila 5 bin tl arasında APPLE hariç.

Bana pahalı geldi. Kirin 710 nasıldır hiç bilmiyorum zaten 5-6 telefonda var kamerası ve tasarımı iyi gibi önemli olan bunlarsa alınabilir ama benim önerim Mi A2 ya da GM 9 PRO olur.

Kirin 710 kullanan telefon o kadar etmez, yurt dışında akrabanız yada arkadaşınız varsa ona verin parayı o size getirsin. Bu paraya Kirin 970'li telefon alınır.

Kirin 710 kullanan telefon o kadar etmez, yurt dışında akrabanız yada arkadaşınız varsa ona verin parayı o size getirsin. Bu paraya Kirin 970'li telefon alınır.
Gümrük vergisi ödemek zorunda ayrıca biliyorsunuz değil mi ülkeye sokacakları zaman gümrük %18'lik bir KDV yansıtabilir.

Ve umarım doların düşmesini yanlış anlamamışsınızdır ne yaparsan yap o fiyata gelecek o telefon Kirin 970 olan telefonlar Çin'de bile TL olarak 3 bin TL nin altında satılmıyor DX gibi sitelere bakabilirsiniz, herşey açık ve nettir.
@Crazyboy33.666

Yanınızda geçirdiğin telefona vergi ödemiyorsunuz.
Yanlış biliyorsunuz gidip araştırın tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…