H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #1 Merhaba yurtdışından gelirken yanımda telefon getirdi Honor 9 Lite bu telefona nasıl IMEI atabilirim veya imeil atmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Merhaba yurtdışından gelirken yanımda telefon getirdi Honor 9 Lite bu telefona nasıl IMEI atabilirim veya imeil atmak mümkün mü?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 15 Aralık 2020 #2 Mümkün, 50-100₺ arası telefoncular atıyor.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 harun19 dedi: Merhaba yurtdışından gelirken yanımda telefon getirdi Honor 9 Lite bu telefona nasıl IMEI atabilirim veya imeil atmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye pasaport kaydı yapabilirsiniz.
harun19 dedi: Merhaba yurtdışından gelirken yanımda telefon getirdi Honor 9 Lite bu telefona nasıl IMEI atabilirim veya imeil atmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye pasaport kaydı yapabilirsiniz.
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 16 Aralık 2020 #4 Elinde eski kullanmadığın bir telefon varsa kendin de atabilirsin. İnternette anlatımı mevcut.
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #5 YEGÜNGÖR dedi: Elinde eski kullanmadığın bir telefon varsa kendin de atabilirsin. İnternette anlatımı mevcut. Genişletmek için tıkla... kesin imeil atılabilir ben onun bilgisini almak istiyorum ona göre hareket edicem
YEGÜNGÖR dedi: Elinde eski kullanmadığın bir telefon varsa kendin de atabilirsin. İnternette anlatımı mevcut. Genişletmek için tıkla... kesin imeil atılabilir ben onun bilgisini almak istiyorum ona göre hareket edicem
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 harun19 dedi: Kesin imeil atılabilir ben onun bilgisini almak istiyorum ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Yakalanmadığınız sürece sorun yok.
harun19 dedi: Kesin imeil atılabilir ben onun bilgisini almak istiyorum ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Yakalanmadığınız sürece sorun yok.
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #7 Taylor Swift Fan Cl dedi: Mümkün, 50-100₺ arası telefoncular atıyor. Genişletmek için tıkla... peki senden minnacık bir şey istesem benim için kontrol edermisin hangi program ile atılabilir.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Mümkün, 50-100₺ arası telefoncular atıyor. Genişletmek için tıkla... peki senden minnacık bir şey istesem benim için kontrol edermisin hangi program ile atılabilir.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 16 Aralık 2020 #8 Yasal değil hocam dediğiniz, forumda yasak, uygulama hakkında bilgi veremem ama bu işlerden anlamıyorsanız asla girişmeyin. SeastoreKing dedi: 1500 TL'ye pasaport kaydı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta telefon kaç para zaten
Yasal değil hocam dediğiniz, forumda yasak, uygulama hakkında bilgi veremem ama bu işlerden anlamıyorsanız asla girişmeyin. SeastoreKing dedi: 1500 TL'ye pasaport kaydı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta telefon kaç para zaten
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #9 harun19 dedi: Peki senden minnacık bir şey istesem benim için kontrol eder misin hangi program ile atılabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemi yanlış yapar iseniz bu sefer hiç arayamazsınız. Bu arada telefonu satarken sıkıntı yaşarsınız kimse klon IMEI'li telefon almak istemez.
harun19 dedi: Peki senden minnacık bir şey istesem benim için kontrol eder misin hangi program ile atılabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemi yanlış yapar iseniz bu sefer hiç arayamazsınız. Bu arada telefonu satarken sıkıntı yaşarsınız kimse klon IMEI'li telefon almak istemez.
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #10 peki ben aldıgım telefon kirin sürümü bu sonuç snapdragon ve kirin için fark edermi yoksa her ikisine atılabilirmi . SeastoreKing dedi: Eğer işlemi yanlış yapar iseniz bu sefer hiç arayamazsınız. Bu arada telefonu satarken sıkıntı yaşarsınız kimse klon IMEI'li telefon almak istemez. Genişletmek için tıkla... ben kullanmak için almıştım satmak için değil dedikleriniz dikkate alırım peki daha önceden atan varmı nasıl atıcam ben şimdi. Son düzenleme: 16 Aralık 2020
peki ben aldıgım telefon kirin sürümü bu sonuç snapdragon ve kirin için fark edermi yoksa her ikisine atılabilirmi . SeastoreKing dedi: Eğer işlemi yanlış yapar iseniz bu sefer hiç arayamazsınız. Bu arada telefonu satarken sıkıntı yaşarsınız kimse klon IMEI'li telefon almak istemez. Genişletmek için tıkla... ben kullanmak için almıştım satmak için değil dedikleriniz dikkate alırım peki daha önceden atan varmı nasıl atıcam ben şimdi.