xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Yazın telefon almayı düşünüyorum. Fazla mobil oynamam sadece Wild Rift ve CoD Mobile girerim. Bataryası yeterli mi bilmiyorum. Honor 90 alınır mı? Ya da aynı fiyata başka ne seçenekler var?
Yazın telefon almayı düşünüyorum. Fazla mobil oynamam sadece Wild Rift ve CoD Mobile girerim. Bataryası yeterli mi bilmiyorum. Honor 90 alınır mı? Ya da aynı fiyata başka ne seçenekler var?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 26 Mayıs 2024 #2 Aynı fiyata Galaxy A54 var. Wild Rift gibi oyunlar için yeterli ve kamerası da başarılı.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Alınır. Bütçeniz maksimum nedir?
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 Xscape dedi: Aynı fiyata Galaxy A54 var. Wild Rift gibi oyunlar için yeterli ve kamerası da başarılı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda o telefon var ve pek memnun olduğu söylenemez. Ama değerlendireceğim. ruzgaew dedi: Alınır. Bütçeniz maksimum nedir? Genişletmek için tıkla... bütçem maksimum 12k. Sahibinden de daha ucuza sıfırını buldum.
Xscape dedi: Aynı fiyata Galaxy A54 var. Wild Rift gibi oyunlar için yeterli ve kamerası da başarılı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda o telefon var ve pek memnun olduğu söylenemez. Ama değerlendireceğim. ruzgaew dedi: Alınır. Bütçeniz maksimum nedir? Genişletmek için tıkla... bütçem maksimum 12k. Sahibinden de daha ucuza sıfırını buldum.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 xennard dedi: Arkadaşımda o telefon var ve pek memnun olduğu söylenemez. Ama değerlendireceğim. bütçem maksimum 12k. Sahibinden de daha ucuza sıfırını buldum. Genişletmek için tıkla... Fiyatı baya iyiymiş, temiz olduğundan eminseniz kesinlikle alınır.
xennard dedi: Arkadaşımda o telefon var ve pek memnun olduğu söylenemez. Ama değerlendireceğim. bütçem maksimum 12k. Sahibinden de daha ucuza sıfırını buldum. Genişletmek için tıkla... Fiyatı baya iyiymiş, temiz olduğundan eminseniz kesinlikle alınır.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #6 ruzgaew dedi: Fiyatı baya iyiymiş, temiz olduğundan eminseniz kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Telefon sıfır (sanırım tam hatırlamıyorum). Son günlerde karşıma çıkıyordu ve beğendim. Ürün bu: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-honor-90-12gb-512gb-15-ay-garantili-kutusunda-feneryolu-gsm-1174975157/detay/
ruzgaew dedi: Fiyatı baya iyiymiş, temiz olduğundan eminseniz kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Telefon sıfır (sanırım tam hatırlamıyorum). Son günlerde karşıma çıkıyordu ve beğendim. Ürün bu: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-honor-90-12gb-512gb-15-ay-garantili-kutusunda-feneryolu-gsm-1174975157/detay/
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #7 xennard dedi: Telefon sıfır (sanırım tam hatırlamıyorum). Son günlerde karşıma çıkıyordu ve beğendim. Ürün bu: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-honor-90-12gb-512gb-15-ay-garantili-kutusunda-feneryolu-gsm-1174975157/detay/ Genişletmek için tıkla... Temiz gibi duruyor.
xennard dedi: Telefon sıfır (sanırım tam hatırlamıyorum). Son günlerde karşıma çıkıyordu ve beğendim. Ürün bu: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-honor-90-12gb-512gb-15-ay-garantili-kutusunda-feneryolu-gsm-1174975157/detay/ Genişletmek için tıkla... Temiz gibi duruyor.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #8 ruzgaew dedi: Temiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim sağ olun. Özellikle Türkiye garantili olması da beni ikna etti. Bu telefonda IMEI sorunu olmaz değil mi?
ruzgaew dedi: Temiz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Değerlendireceğim sağ olun. Özellikle Türkiye garantili olması da beni ikna etti. Bu telefonda IMEI sorunu olmaz değil mi?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #9 xennard dedi: Değerlendireceğim sağ olun. Özellikle Türkiye garantili olması da beni ikna etti. Bu telefonda IMEI sorunu olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın garanti belgesini mutlaka isteyin. Daha sonrasında e-Devlet'ten IMEI kontrolü yapın.
xennard dedi: Değerlendireceğim sağ olun. Özellikle Türkiye garantili olması da beni ikna etti. Bu telefonda IMEI sorunu olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın garanti belgesini mutlaka isteyin. Daha sonrasında e-Devlet'ten IMEI kontrolü yapın.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #10 ruzgaew dedi: Cihazın garanti belgesini mutlaka isteyin. Daha sonrasında e-Devlet'ten IMEI kontrolü yapın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.
ruzgaew dedi: Cihazın garanti belgesini mutlaka isteyin. Daha sonrasında e-Devlet'ten IMEI kontrolü yapın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.