Çözüldü Honor 90 MagicOS 9 beta mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar. Benim yazılım eskide kalmış, ben önemsememiştim. Şu an güncelleme yapıyorum. MagicOS 8 oldu. Fakat 9 için beta olduğu söyleniyor. Bu ne demek tam olarak yüklersek ne ile karşılaşırız? Beta ise ve yüklersek sonra tam sürümü gelmez mi?

Çözüm

Betayı yüklersen tam sürüm çıktığında tam sürümü indirirsin ama sana beta sürümünü indirmeni önermem, hatalarla vs. karşılaşabilirsin. Tam sürüm çıkınca tam sürümü indirmek daha mantıklı.

Betayı yüklersen tam sürüm çıktığında tam sürümü indirirsin ama sana beta sürümünü indirmeni önermem, hatalarla vs. karşılaşabilirsin. Tam sürüm çıkınca tam sürümü indirmek daha mantıklı.

Çözüm
Anladım hocam, bu telefonun kamerası gerçekten güzel çok abartmayayım ama aşırı zoom yapmadıkça ve 100x harici s23 ultra yı aratmıyor. Magic OS ta Ai güncellemeleri gelmiş bende o yüzden yüklemek istemiştim. Fakat beta hiç kulanmadım önceki telefonlarımda da. Yüklersem eğer tam sürüm kesin gelir mi ? Hata ile karşılacağım diye kesin birşey yok değil mi ? Telegram grubunda bir çok kişi kullanıyor gördüğüm kadarıyla.

Hocam hata ile karşılaşacağınız kesin değil. Beta sürüm olduğu için hata vs. olabilir dedim. Tam sürüm geleceğide kesin zaten. Tam sürüm gelecek olmasa betayı çıkarmazlar.

Hocam hata ile karşılaşacağınız kesin değil. Beta sürüm olduğu için hata vs. olabilir dedim. Tam sürüm geleceğide kesin zaten. Tam sürüm gelecek olmasa betayı çıkarmazlar.
Anladım hocam sizde de aynı telefon mu var peki ? Kurdunuz mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…