Honor 90 mı Samsung Galaxy S23 FE mi?

@737405 Honor 90'ın ana kamera sensörü ISOCELL HP3 (1/1.4"). S20 FE'deki IMX555'i rahat aşıyor ama video konusunda haklısınız.

Bu arada ikisi de Samsung dökümü SoC'lere sahip, yani bataryaları çok iyi sayılmaz.

İkisini de tavsiye etmiyorum ve kendi kullandığım S21 FE'yi tavsiye ediyorum. Çünkü S23 FE'de S21 FE'de olmayan birçok özellik mevcut ve bu çok saçma. Arada da hiç küçümsenmeyecek bir fiyat farkı mevcut.
Daha kötü ekran dayanıklılığı, daha yüksek fiyat, gerçek değil de sanal yakınlık sensörü olması, tuğla gibi daha ağır ve kalın olması gibi kötü yanları var S23 FE'nin. Ha artısı da bol ama ben sırf ağırlık ve kalınlıktan dolayı bile daha fazla para vermezdim.

@737405 Honor 90'ın ana kamera sensörü ISOCELL HP3 (1/1.4"). S20 FE'deki IMX555'i rahat aşıyor ama video konusunda haklısınız.

Bu arada ikisi de Samsung dökümü SoC'lere sahip, yani bataryaları çok iyi sayılmaz.

OIS yok.
S20 FE'ye göre daha küçük sensör ve telephoto yok.
O zaman Honor 90'nın kamerası A54'ten de iyi.

DxOMark'ta Honor 90 daha iyi puan almış ama dikkat etmiyorum Dxomark'a.

Batarya önemli denmiş ama S21 FE öneriliyor...

Konuların açıklamasını okuyup ona göre öneri yapmak bu kadar zor olmamalı.

Sende GT 2 önerdin o da batarya da kötü.

@737405 S20 FE'nin sensörü 1/1.76", HP3 ise 1/1.4". Honor 90'in sensörü düşük ışıkta fark atacak kadar daha büyük.
S22 Ultra'nin sensorune yakın boyutu var. (1/1.33")
Video stabilizasyonu da gayet tatlı bu arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Honor'un Huawei'den kalma kamera yazılımı da realme, Xiaomi gibi firmalardan bariz daha iyi.

O bütçede HP3 düzeyinde bir sensör yok.

Batarya önemli denmiş ama S21 FE öneriliyor...

Konuların açıklamasını okuyup ona göre öneri yapmak bu kadar zor olmamalı.

Okudum merak etme. S23 FE de çok çok fark yok ki. O da kötü. 2100 ve 2200 sorunlu işlemciler kabul edin artık. Her ne kadar sorunlu olsalar da Honor 90'ı eziyor ikisi de.

Okudum merak etme. S23 FE de çok çok fark yok ki. O da kötü. 2100 ve 2200 sorunlu işlemciler kabul edin artık. Her ne kadar sorunlu olsalar da Honor 90'ı eziyor ikisi de.
S22'deki Exynos 2200 ile S23 FE'dekinin üretim bandi bir değil. 2200'e sorunlu demek ne kadar doğru tartışılır.
Bir 8 Gen 2 verimliliği sunmuyor ama Exynos 2100, 8 Gen 1'den vs 2200'ün 2th versiyonu daha verimli.

Çok para vermek istemiyorsanız Realme GT 2 alın geçin. Hızlı şarj avantajı var. En makul tercih olur, benzer cihazlar 20k civarında satılıyor. A54 kasasında S23 FE + Exynos'a o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. Aradaki farkı vermeye bence değmez. Honor 90'a bile çıkmanıza gerek yok.
Dediğinizi yeni duydum. Onun da hafızası yeterli diyebilirim, kamera ve batarya konusunda bilgi sahibi olan var mı?

Merhabalar işler sonucunda müsait değildim. Bir kaç araştırmama Samsung A54 - Realme 11 Pro Plus+ Telefon daha girdi. Realme'de 512GB olanı tercih ediyorum Samsung'ta da 256 GB var. İkisi arasında kaldım hafıza olarak Realme 11 daha çok öne çekiyor. Fitness, gezi alanıyla ilgilendiğim için fotoğraf hafıza ve kamera benim için önem taşıyor. Fikrinizi bekliyorum

SAMSUNG GALAXY A54 - REALME 11 PRO PLUS+

Dediğinizi yeni duydum. Onun da hafızası yeterli diyebilirim, kamera ve batarya konusunda bilgi sahibi olan var mı?

Merhabalar işler sonucunda müsait değildim. Bir kaç araştırmama Samsung A54 - Realme 11 Pro Plus+ Telefon daha girdi. Realme'de 512GB olanı tercih ediyorum Samsung'ta da 256 GB var. İkisi arasında kaldım hafıza olarak Realme 11 daha çok öne çekiyor. Fitness, gezi alanıyla ilgilendiğim için fotoğraf hafıza ve kamera benim için önem taşıyor. Fikrinizi bekliyorum

SAMSUNG GALAXY A54 - REALME 11 PRO PLUS+
+ Olarak iki telefonun ekran özellikleri farklı hangisi daha çok şarj tüketiyor hangisi daha çok az şarj tüketiyor bu konuda bilgisi olanda yazabilir misiniz:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı