- Makaleler
- 6
@737405 Honor 90'ın ana kamera sensörü ISOCELL HP3 (1/1.4"). S20 FE'deki IMX555'i rahat aşıyor ama video konusunda haklısınız.
Bu arada ikisi de Samsung dökümü SoC'lere sahip, yani bataryaları çok iyi sayılmaz.
Batarya önemli denmiş ama S21 FE öneriliyor...
Konuların açıklamasını okuyup ona göre öneri yapmak bu kadar zor olmamalı.
S21 FE'den iyi. Ayrıca biri 25w, diğeri 65w.Sende GT 2 önerdin o da batarya da kötü.
Fiyatına göre S21 FE'ye göre tercih edilir zaten.S21 FE'den iyi. Ayrıca biri 25W, diğeri 65W.
Batarya önemli denmiş ama S21 FE öneriliyor...
Konuların açıklamasını okuyup ona göre öneri yapmak bu kadar zor olmamalı.
S22'deki Exynos 2200 ile S23 FE'dekinin üretim bandi bir değil. 2200'e sorunlu demek ne kadar doğru tartışılır.Okudum merak etme. S23 FE de çok çok fark yok ki. O da kötü. 2100 ve 2200 sorunlu işlemciler kabul edin artık. Her ne kadar sorunlu olsalar da Honor 90'ı eziyor ikisi de.
Dediğinizi yeni duydum. Onun da hafızası yeterli diyebilirim, kamera ve batarya konusunda bilgi sahibi olan var mı?Çok para vermek istemiyorsanız Realme GT 2 alın geçin. Hızlı şarj avantajı var. En makul tercih olur, benzer cihazlar 20k civarında satılıyor. A54 kasasında S23 FE + Exynos'a o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. Aradaki farkı vermeye bence değmez. Honor 90'a bile çıkmanıza gerek yok.
+ Olarak iki telefonun ekran özellikleri farklı hangisi daha çok şarj tüketiyor hangisi daha çok az şarj tüketiyor bu konuda bilgisi olanda yazabilir misinizDediğinizi yeni duydum. Onun da hafızası yeterli diyebilirim, kamera ve batarya konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Merhabalar işler sonucunda müsait değildim. Bir kaç araştırmama Samsung A54 - Realme 11 Pro Plus+ Telefon daha girdi. Realme'de 512GB olanı tercih ediyorum Samsung'ta da 256 GB var. İkisi arasında kaldım hafıza olarak Realme 11 daha çok öne çekiyor. Fitness, gezi alanıyla ilgilendiğim için fotoğraf hafıza ve kamera benim için önem taşıyor. Fikrinizi bekliyorum
SAMSUNG GALAXY A54 - REALME 11 PRO PLUS+
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.