Honor 90 vs S21 FE 5G 2. nesil

Bütçe
16000

NUGGETekmek

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Max 16 bine telefon bakıyorum. Bana önerilenler Honor 90 ile S21FE. Şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Honor alırsam Huawei sıkıntılarını çıkarır mı Samsung daha mı mantıklı?

S21 FE açık ara daha iyi hocam.

Genel olarak S21 FE daha mantıklı. IP68, kamera, One UI ve servis kalitesi olarak S21 FE öneririm.

S21 FE işlemci olarak da, kamera olarak da, tasarım olarak da, hoparlör performansı olarak da yazılım olarak da daha önde hocam. Honor 90'ın ekranı ve pil performansı daha iyi sadece.

Benim S20FE SD Honor90'dan daha iyi. Ben S21FE alırdım şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Max 16 bine telefon bakıyorum. Bana önerilenler Honor 90 ile S21FE. Şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Honor alırsam Huawei sıkıntılarını çıkarır mı Samsung daha mı mantıklı?
Honor 90 donanım olarak daha iyi fakat kamera olarak S21FE

Honor 90 donanım ve kamerada açık ara S21 FE den daha iyi.Ram,kamera,işemci konusunda da S21 FE yi geçiyor.
S21 FE işlemci olarak da, kamera olarak da, tasarım olarak da, hoparlör performansı olarak da yazılım olarak da daha önde hocam. Honor 90'ın ekranı ve pil performansı daha iyi sadece.
Honor 90 işlemci ve kamera olarak daha iyi resmi sitesinde yazıyor.

Son düzenleme:
İşlemcisi neye göre daha iyi tam olarak? Geekbench testlerinde tek çekirdekte %52, çoklu çekirdekte %36 daha iyi Snapdragon 888. DxOMark testleri de sizi yanıltmasın, ben tamamen tarafsız bir kuruluş olduğunu düşünmüyorum.

S21 FE kamera paketi olarak daha iyi ve SD888'in ISP'i 7 Gen 1 'den daha iyi. Yonga olarak da S21 FE daha iyi. Malzeme olarak da S21 FE daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…