Honor 90 vs Samsung S21, FE

Honor kamera ve ekranda daha iyi gibi gözüküyor, ama S21 FE işlemci tarafında çok daha üstün. Tabii bir de yazılım tarafı var.

S21 FE kağıt üzerinde güçlü bir işlemciye sahip olsa da ısınma ve şarj tüketimi konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Bana göre S21 FE'nin açık ara önde olduğu 2 nokta var, 1 tanesi OIS desteği ve buna bağlı video kaydı, ikincisi ise stereo.

Honor 90 kullanmış biri olarak o fiyat bandında çok güzel bir cihaz özellikle ekran ve tasarım olarak premium bir cihaz ama karşısında S21FE varsa bir tık önde olarak S21FE alınabilir

S21 FE daha iyi bir cihaz fakat güncel modellere yönelmek gerekli diye düşünüyorum.
Mesela hocam?
Honor 90 kullanmış biri olarak o fiyat bandında çok güzel bir cihaz özellikle ekran ve tasarım olarak premium bir cihaz ama karşısında S21FE varsa bir tık önde olarak S21FE alınabilir
Hepsiburada'da 500 tl kuponla 14300 TL + kulaklık olunca kafa karıştırıyor gerçekten
S21 FE kağıt üzerinde güçlü bir işlemciye sahip olsa da ısınma ve şarj tüketimi konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Bana göre S21 FE'nin açık ara önde olduğu 2 nokta var, 1 tanesi OIS desteği ve buna bağlı video kaydı, ikincisi ise stereo.
OIS desteği video kayıtta fark yaratır değil mi? Videoyla çok işim yok açıkcası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı