Honor 90 vs Xiaomi 13 Lite

NamelesWarrior

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler benim de bir sorum var, ön kamera için Honor 90 mı Xiaomi 13 Lite mı sizce? 13 Lite'ı çok temiz 13.200 TL'ye buldum TR cihazı.
Ayrıca 13 Lite ön çift kamera ve flash olması beni cezbetti fakat kamera olarak nasıldır bilen var mı?

Honor kamera tarafında daha iyi zaten cihazın öne çıkan yeri bu yani fiyatı bandında üst seviye diyeceğin bir tarafı var ama OİS koymamışlar ne yapmaya uğraştılar onu anlamadım aslında güzel cihazda kamera tarafıyla öne çıkartılan üründe OİS olmaması garip gerçi senin almak istediğin diğer cihazda da yok bunu geçelim.
Xiaomi' nin panel niteliği daha iyi Honor kötü değil o da çok iyi ama Xiaomi daha iyi geldi.
Batarya kısmında Honor iyi duruyor.
Kamera kısmında da bana Honor iyi geldi ön değil arka kamera ön tarafta Xiaomi iyi olabilir emin değilim hiç test yok.
Birde Xiaominin fazla ısınıp açılıp kapandığını söyleyen yorumlara denk geldim biraz daha detaylıca cihazı araştırmanı öneririm.

Son düzenleme:
Bana Xiaomi 13 lite daha iyiymiş gibi geldi. Selfi kamerası olarak belki Honor biraz daha iyi olailir ama emin değilim çok hakim değilim. Burada Mi 13 Lite . Burada ise Honor 90 için yorumlar ve örnekler var tabi ISO değerleri vs. aynı değil gibi ama en azından hangisi içinize yatıyorsa onu alın.

Honor kamera tarafında daha iyi zaten cihazın öne çıkan yeri bu yani fiyatı bandında üst seviye diyeceğin bir tarafı var bu kısımda ama OİS koymamışlar ne yapmaya uğraştılar onu anlamadım aslında güzel cihazda kamera tarafıyla öne çıkartılan üründe OİS olmaması garip gerçi senin almak istediğin diğer cihazda da yok bunu geçelim.
Xiaomi' nin panel niteliği daha iyi Honor kötü değil o da çok iyi ama Xiaomi daha iyi geldi.
Batarya kısmında Honor iyi duruyor.
Kamera kısmında da bana Honor iyi geldi ön değil arka kamera ön tarafta Xiaomi iyi olabilir emin değilim hiç test yok.
Birde Xiaominin fazla ısınıp açılıp kapandığını söyleyen yorumlara denk geldim biraz daha detaylıca cihazı araştırmanı öneririm
Genelde selfie yapıyorum o yüzden ön kamera resim yeteneği önemli,
Uygun fiyat temiz ise 13 Lite alınır.
Temiz, mayıs ayında alınmış, 13.200 TL fiyatı.
Bana Xiaomi 13 lite daha iyiymiş gibi geldi. Selfi kamerası olarak belki Honor biraz daha iyi olailir ama emin değilim çok hakim değilim. Burada Mi 13 Lite . Burada ise Honor 90 için yorumlar ve örnekler var tabi ISO değerleri vs. aynı değil gibi ama en azından hangisi içinize yatıyorsa onu alın.
Bana kasa olarak, ön tarafta flaş, dinamik ada benzeri çift ön kamera Xiaomi 13 lite çok cazip geldi fakat YouTube inceleme videolarında bazı kanallar klasik Xiaomi on kamerası diyerek kötülemiş bazıları övmüş çok kafa karıştırıcı.
Honoru kötüleyen hiç görmedim

Bana kasa olarak, ön tarafta flaş, dinamik ada benzeri çift ön kamera Xiaomi 13 lite çok cazip geldi fakat YouTube inceleme videolarında bazı kanallar klasik Xiaomi on kamerası diyerek kötülemiş bazıları övmüş çok kafa karıştırıcı.
Honoru kötüleyen hiç görmedim

Honor tanıtanların çoğu sponsorlu.
Kendimde Honro X9a kullanıyorum heryerde bakarsan öve öve bitiremiyor kanallar.
Cihazın fiyat bandında öne çıkan yerleri var memnunum da eksileri de var benim için değil diğer kullanıcı taleplerine bakınca.
Neyse sponsorlu içerikler olduğu için kötü cihaz olduğu anlamına gelmez reklam işte google ile derdimiz yok böyle cihazlarımız var demek ve pazar oluşturmak için falan neyse en doğru tercih kıyaslamalara bakmak gerekir.
Ben cihazın kamerayı baya iyi buldum donanım olarak da baya iyi ama Xiaomi temiz cihazsa fiyatı uygun duruyor üzmez birde Honor da bootloader kilidi açılmıyor önemli bişeyse senin için baştan elenir ben artık uğraşmam falan diye önemsemedim de bazı magiks modüllerini özlüyorum :(

Son düzenleme:
Honor tanıtanların çoğu sponsorlu.
Kendimde Honro X9a kullanıyorum heryerde bakarsan öve öve bitiremiyor kanallar.
Cihazın fiyat bandında ne çıkan yerleri var memnunum da eksileri de var benim için değil diğer kullanıcı taleplerine bakınca.
Neyse sponsorlu içerikler olduğu için kötü cihaz olduğu anlamına gelmez reklam işte google ile derdimiz yok böyle cihazlarımız var demek ve pazar oluşturmak için falan neyse en doğru tercih kıyaslamalara bakmak gerekir.
Ben cihazın kamera baya iyi buldum donanım olarak da baya iyi ama Xiaomi temiz cihazsa fiyatı uygun duruyor üzmez birde Honor da bootloader kilidi açılmıyor önemli bişeyse senin için baştan elenir ben artık uğraşmam falan diye önemsemedim de bazı magiks modüllerini özlüyorum :(
Bootloaderın ne olduğunu bilmiyorum o yüzden yokluğunu hissetmem. 😅
Honor sıfır 14 bin TL
Xiaomi 13 lite temiz 2. El 13.200 e geliyor
Arada fiyat farkı pek olmadığı için kamera tek seçici faktör benim için.
Bu arada üni öğrencisiyim, vergisiz a34, x9a bekliyorum oldu oldu olmadı bahsettiğimiz telefonlardan birini alacağım.
X9a arkadaşımda var kamerasını test ettim suanki telefonumdan iyi değil fakat redmi serisi telefonlardan daha iyi geldi gözüme on kamera olarak

Bootloaderın ne olduğunu bilmiyorum o yüzden yokluğunu hissetmem. 😅
Honor sıfır 14 bin TL
Xiaomi 13 lite temiz 2. El 13.200 e geliyor
Arada fiyat farkı pek olmadığı için kamera tek seçici faktör benim için.
Bu arada üni öğrencisiyim, vergisiz a34, x9a bekliyorum oldu oldu olmadı bahsettiğimiz telefonlardan birini alacağım.
X9a arkadaşımda var kamerasını test ettim suanki telefonumdan iyi değil fakat redmi serisi telefonlardan daha iyi geldi gözüme on kamera olarak

Sana kalmış artık en son Honor 90 da kulaklıkda hediye ediyorlardı kampanya devam ediyorsa yanında kabloluz bir kulaklığın olur extradan.

Şuan sana kalmış bişey.

Honor tercih edeceksen şöyle bir eksiden bahsedebilirim kılıf tarzı aksesuarları internetten bulabilirsin ileride lazım olursa falan telefoncularda yok toptancılar kötü şans getireceğine falan inandıklarından mı getirmiyorlar anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı