LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 Dün 22:40 #1 Merhabalar, dün Honor Pad 10 aldım ve yanında HONOR Choice Pencil verdiler fakat kalemi kullanırken kalemin ucu değmese bile algılıyor, bunun çözümü var mı? Bu özellik mi yoksa sorun mu? Her neyse, beni 1 günde bıktırdı.
Merhabalar, dün Honor Pad 10 aldım ve yanında HONOR Choice Pencil verdiler fakat kalemi kullanırken kalemin ucu değmese bile algılıyor, bunun çözümü var mı? Bu özellik mi yoksa sorun mu? Her neyse, beni 1 günde bıktırdı.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.781 Çözümler 11 Dün 22:44 #2 Kapatılabilir bir özellik olması lazım ama normal.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 Bugün 10:06 #3 DirtyBlue dedi: Kapatılabilir bir özellik olması lazım ama normal. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan aradım fakat bulamadım, birde normal olduğunu sanmıyorum çünkü çizim yapamıyorum, not alamıyorum çizgiler karışıyor.
DirtyBlue dedi: Kapatılabilir bir özellik olması lazım ama normal. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan aradım fakat bulamadım, birde normal olduğunu sanmıyorum çünkü çizim yapamıyorum, not alamıyorum çizgiler karışıyor.