Arkadaşlar merhaba telefondan beklentilerimi kısaca anlatayım, bu anlattıklarıma göre sizce Magic 6 Pro nasıl bir tercih olur?
Aslında istediğim iPhone 15 Plus'ın Android düzeyindeki karşılığı. iPhone sevemediğim için sattım cihazı ama hiç ısınmadan çalışırdı, inanılmaz güzel batarya süresi verirdi ve kamerası güzeldi.
Yani beklentilerim günlük kullanımda ısınmaması, ekran süresinin uzun olması, kamerasının güzel olması. Şu an S24FE kullanıyorum maalesef bataryasından hiç memnun değilim su gibi gidiyor ve telefon sürekli ılık çalışıyor diyebilirim. Oldukça günlük kullanıcıyım, oyun çok nadir oynarım oynarsam da basit, sistemi yormayan oyunlar olur.
Bu doğrultuda başka önerilere de açığım. Bütçe maksimum 35k diyelim daha fazlasını vermek istemiyorum. İşlemcisi mutlaka en iyisi olmalı diye de bir kriterim yok.
Magic 6 Pro'yu 2.el alacağım. 20 ay garantili kılıfı vs yanında 36k. Alternatif Xiaomi 15 düşünüyorum (yurt dışı) kağıt üstünde bataryası harika gözükse de birçok forumu okudum çoğu insan pek memnun değil bataryadan. Bir de Xiaomi arayüzünü pek sevmiyorum yıllarca birçok modelini kullandım.
Şimdiden çok teşekkür ederim.