Honor Magic 6 Pro Tasarımı Sızdırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Honor Magic 6 Pro Kamera

Honor’un Magic 6 serisi amiral gemisi telefonlar üzerinde çalıştığı bildiriliyor. İlk sızıntılar serinin Honor Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate gibi üç modelden oluşacağını gösteriyor. Bugün ise Magic 6 Pro modeline ait olduğu iddia edilen bazı görseller Weibo’da ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bilgiler Magic 6 Pro’nun ortaya konumlandırılmış hap şeklinde […]

Devamı: Honor Magic 6 Pro Tasarımı Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ya Honor bıktık şu tasarımdan. Donanıma ve yazılıma daha fazla önem verdiğim halde bu cihazı sırf tasarımdan almam. Benim gibi düşünen birçok kişi de tanıyorum.

Ya Honor bıktık şu tasarımdan. Donanıma ve yazılıma daha fazla önem verdiğim halde bu cihazı sırf tasarımdan almam. Benim gibi düşünen birçok kişi de tanıyorum.

Bende karşıydım ama inan bana Honor'un MagicOS'u, Samsung'un One UI'ından bariz daha az kaynak harcıyor.

Tasarım göreceli... Sensör boyutu bariz büyük olan modellerin çoğu arka kamera adasına bu şekli veriyor.

Bende karşıydım ama inan bana Honor'un MagicOS'u, Samsung'un One UI'ından bariz daha az kaynak harcıyor.
Ama kimin daha stabil çalıştığı da belli. One UI overrated bir arayüz ama MagicOS'a da gömülmez.
Tasarım göreceli... Sensör boyutu bariz büyük olan modellerin çoğu arka kamera adasına bu şekli veriyor.
Ve böyle düşünen tek değilim inan. Beğenmeyen çok kişi var.
Bir tek bana iğrenç gelmedi umarım. Aynı tasarımı değiştirip kullanıyorlar.
Bu hocam da dahil mesela.

Sen MagicOS'a sahip bir cihaz kullandın mı?
Ne önemi var ki? MagicOS daha kararlı demezsin umarım. Sadece Google'a yazdığımda bile Reddit'ten içerikler çıkıyor. Detaylı bir araştırma yapmadım. Ama senin gereksiz One UI haterlığın biraz abartılı düzeye geliyor sanki ha?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne önemi var ki? Magicos daha kararlı demezsin umarım. Sadece Google'a yazdığımda bile Reddit'ten içerikler çıkıyor. Detaylı bir araştırma yapmadım.

Daha kararlı demedim, ancak daha hafif olması tepkisellik açısından onu öne çıkarıyor. Gösterdiğin Font hatası da bi' hata sonuç olarak ama kritik bir önem taşımıyor.

Ama senin gereksiz One UI haterlığın biraz abartılı düzeye geliyor sanki ha?

Orası seni ilgilendirmez; ayrıca terbiyeli ol, "gereksiz" falan hayırdır? Gerekli olan senin S21 üzerindeki One UI deneyimin mi!? Flagship SoC'te hangi arayüzün ağır çalıştığı görülmüş, önemli olan düşük donanımda akıcılığı yakalamak...

Zahmet edip bi'de Reddit üzerinden One UI'ın hatalarına baksaydın!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Orası seni ilgilendirmez; ayrıca terbiyeli ol, "gereksiz" falan hayırdır? Gerekli olan senin S21 üzerindeki One UI deneyimin mi? Flagship SoC'te hangi arayüzün ağır çalıştığı görülmüş, önemli olan düşük donanımda akıcılığı yakalamak...

Zahmet edip bi'de Reddit üzerinden One UI'ın hatalarına baksaydın!

Terbiyeli ol diyip de "hayırdır" çekeni ilk defa gördüm. Tebrikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı