G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 İki cihazdan birini almak istiyorum ama kararsız kaldım. Hangisini tergih etmeliyim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 26 Mayıs 2024 #2 Android'den sıkıldıysanız 15 Pro Max.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 26 Mayıs 2024 #3 gamer_baku dedi: İki cihazdan birini almak istiyorum ama kararsız kaldım. Hangisini tergih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Honor magic 6 Pro iPhone 15 Pro Max'e kıyasla çok özelliksiz kalıyor ve bana soracak olursanız en iyi kamera nasıl seçilebilir diye düşüncelerim var berbat bir geniş açı kamerası ve video geçiş performansı var. Ben kesinlikle 15 Pro Max alırdım.
gamer_baku dedi: İki cihazdan birini almak istiyorum ama kararsız kaldım. Hangisini tergih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Honor magic 6 Pro iPhone 15 Pro Max'e kıyasla çok özelliksiz kalıyor ve bana soracak olursanız en iyi kamera nasıl seçilebilir diye düşüncelerim var berbat bir geniş açı kamerası ve video geçiş performansı var. Ben kesinlikle 15 Pro Max alırdım.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 İki cihaz arasından kesinlikle iPhone 15 Pro Max.