Arkadaşlar hayırlı akşamlar, sizce Honor Magic 7 Lite alınır mı? Çin malı üretimli telefon diye biliyorum genellikle Çin malı kötü derler her şeyde Avrupa malı daha iyi derler bildiğim duyduğum kadarıyla. Sizce Honor Magic 7 Lite alınır mı uzun vadeli kullanmak için?
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, sizce Honor Magic 7 Lite alınır mı? Çin malı üretimli telefon diye biliyorum genellikle Çin malı kötü derler her şeyde Avrupa malı daha iyi derler bildiğim duyduğum kadarıyla. Sizce Honor Magic 7 Lite alınır mı? Uzun vadeli kullanmak için?
Ekran özelliklerine baktığımızda aradaki basit farklar var bunlar Honor 200 lehine. Maksimum ekran parlaklığı olarak aynılar(HBM değeri belirtilmemiş iki cihaz içinde). Çözünürlük olarak da biri 2660 diğer 2700. aradaki farkı anlamak insan gözünü aşar. Bir de bildiğim kadarıyla magic 7 Lite'nın maksdan HBM parlaklığa düşme süresi Honor 200'den daha kısa. Zaten iki cihazda aynı markanın aynı segmenti olduğu için ekranda devasa farklar aramaya gerek yok ufak ve spesifik farkları bilmek yeterli.
Ek olarak magic 7 Lite'nin çentiği dinamik ada gibi dursada segmenti için fazla işlevli değil. Nokta daha mantıklı.