Honor Magic 7 Lite alınır mı?

Bütçe
16.000

Oğulcan Sural

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar. Öncelikle bütçem 16.000 TL. Anneler gününe özel anneme telefon alacağım ona almışken yanında babama da almak istedim. Yani bunları anlatmamın sebebi anlayacağınız ebeveynlere gidecek bir telefon arıyorum. Sağlamlık, güncellik, pil ömrü, ekran kalitesi gibi kriterlerden gözüme Honor Magic 7 Lite çarptı onu almayı düşündüm. Sizce nasıl alınır mı bu fiyat bandında muadillerinden önerebileceğiniz başka telefon var mıdır? Tavsiyelerinize ve görüşlerinize açığım.

Bence anne baba telefonu olabilecek en stabil olani olmali. Apple ve Samsung yani. A36 modeli guzel duruyor. Suya daha dayanikli ve daha kaliteli bir arayuze sahip.
Öncelikle teşekkürler değerli yanıtın için şimdi videolarına baktım da çoğu özelliği aynı sadece ekran kavisi farklı. Annem genelde bişeyler izlemeyi seviyor program tarzında onun için Honor tercih ettim. Bir de artık eskisi gibi değil Honor da kendini geliştirmiş durumda. Ne dersin yine de Samsung mu tercih etmeliyim

Öncelikle teşekkürler değerli yanıtın için şimdi videolarına baktım da çoğu özelliği aynı sadece ekran kavisi farklı. Annem genelde bişeyler izlemeyi seviyor program tarzında onun için Honor tercih ettim. Bir de artık eskisi gibi değil Honor da kendini geliştirmiş durumda. Ne dersin yine de Samsung mu tercih etmeliyim
A36 islemcisi, arayuzu, stabilitesi, guncelleme destegi, genel kullanilan parca kalitesi daha once. Suya dayanikliligi da cok daha iyi seviyede.

Honorun ekrani, kamerasi ve pil omru daha iyi.

Ikisinin de artilari eksileri var size kalmis tercih. Dedigim gibi sorun cikarmaz genelde diye A36 alirdim ama Honor da hemen bozulacak diye birsey yok.

Alinir.

A36 islemcisi, arayuzu, stabilitesi, guncelleme destegi, genel kullanilan parca kalitesi daha once. Suya dayanikliligi da cok daha iyi seviyede.

Honorun ekrani, kamerasi ve pil omru daha iyi.

Ikisinin de artilari eksileri var size kalmis tercih. Dedigim gibi sorun cikarmaz genelde diye A36 alirdim ama Honor da hemen bozulacak diye birsey yok.
Tamamdır tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı