XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.765 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #21 Seceneka dedi: Yazılım konusunda nasıldır MagicOS memnun eder mi şu an Xiaomi 11T kullanıyorum ancak HyperOS'dan sonra bu markadan çok sıkıldım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin aksine başarılı bir yazılıma sahip. Memnun edeceğini düşünüyorum.
Seceneka dedi: Yazılım konusunda nasıldır MagicOS memnun eder mi şu an Xiaomi 11T kullanıyorum ancak HyperOS'dan sonra bu markadan çok sıkıldım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin aksine başarılı bir yazılıma sahip. Memnun edeceğini düşünüyorum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #22 Seceneka dedi: S25 düşünmüştüm ancak bu telefona nazaran özellikleri sınıfta kalıyor ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Zaten S25U fiyatına çıkmaya gerek yok. Magic 7 Pro'da ihtiyaçları karşılar. Yazılım ve donanım açısından kusursuza yakın bir model fiyatına göre.
Seceneka dedi: S25 düşünmüştüm ancak bu telefona nazaran özellikleri sınıfta kalıyor ama hala kararsızım. Genişletmek için tıkla... Zaten S25U fiyatına çıkmaya gerek yok. Magic 7 Pro'da ihtiyaçları karşılar. Yazılım ve donanım açısından kusursuza yakın bir model fiyatına göre.
Azazel1140 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 610 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 Ryzen 3 2300X 8gb ddr4 3200mhz ram 500gb hdd Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #23 Seceneka dedi: Teşekkür ederim aklımdaki soruların çoğuna yanıt buldum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam Honor yeniden sahalara dönüyor artık sm ye de rakip var.
Seceneka dedi: Teşekkür ederim aklımdaki soruların çoğuna yanıt buldum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam Honor yeniden sahalara dönüyor artık sm ye de rakip var.