Arkadaşlar merhaba şu an yaklaşık 51.400 TL olan Honor Magic 7 Pro alınır mı sizce? Şu ana kadar hep AMOLED ekran kullandım OLED'te uzun kullanımda sizce yanık falan oluşur mu? Telefonu genel olarak beğendim ama OLED ekranı olması kafamı karşıtırdı.
Magic 8 kamera olarak Magic 7 Pro modelinden iyi değil. Magic 8 Pro ve 7 Pro modeli ise birebir aynı kamera altyapısına sahip ama kamera olarak Magic 8 Pro biraz daha iyi olacaktır.
Magic 8 kamera olarak Magic 7 Pro modelinden iyi değil. Magic 8 Pro ve 7 Pro modeli ise birebir aynı kamera altyapısına sahip ama kamera olarak Magic 8 Pro biraz daha iyi olacaktır.
Biliyorum hocam zaten kamera benim için çok önemli değil. Zaten dediğim gibi telefonları fiyatlarına göre yorumlayacağım. Hangisi daha F/P ise onu alacağım fiyat fark etmeksizin.
Hocam Honor Magic 8 serisinde de OLED ekran olacaktır galiba.Benim şu an tek tereddüdüm ekranın OLED olması acaba uzun kullanımda bana sorun çıkarır mı OLED yanığı gibi.
Hocam Honor Magic 8 serisinde de OLED ekran olacaktır galiba. Benim şu an tek tereddüdüm ekranın OLED olması acaba uzun kullanımda bana sorun çıkarır mı OLED yanığı gibi.
O kadar bos bir korku ki senin ki anlatamam. Hangi ust seviye cihazi alirsan al hepsi OLED panel. Telefonlari monitorler TV'ler gibi kullanmadigimizdan yanma riski oldukca dusuktur. Telefonun ekrani yakmak icin caba sarfetmelisin, normal kullanimda mumkun degil. Magic 7 Pro da F/P acisindan alabilecegin bence en iyi cihaz.