Ne amacla kullanacaksin? Bütçe yuksek.
16 Pro olabilir bütçe çıkılırsa yoksa magic 7 Pro.
En iyi oyun performansi ve gundelik kullanim icin olan telefon. S25 Ultra'daki islemci en iyisi.Oyun artı günlük kullanım hocam.
Hocam hiç Apple kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum açıkçası.
Üçünden de menun kalırsınız pişman olmazsınız. Ben şahsen 15 ultra seçerdim hocam. Gerek işlemcisi gerek kamerası gayet paket bir telefon.Selamlar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, başlıkta da belirttigim gibi bu 3 cihaz arasında kaldım. TR'de OP13'ü inceleyen hiç görmedim, aralarından hangisini alsam daha iyi kullanırım?
S25 Ultra dusunur musunuz hocam?Selamlar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, başlıkta da belirttigim gibi bu 3 cihaz arasında kaldım. TR'de OP13'ü inceleyen hiç görmedim, aralarından hangisini alsam daha iyi kullanırım?
Oneplus 13 bu iki modelden biraz geride, özellikle kamerada. Bence aralarından en iyisi 15 Ultra ama en F/P olanı da Magic 7 Pro. Bu yüzden daha az verip F/P olanı mı almak istiyorsunuz yoksa neredeyse 20k daha fazla verip bir tık daha iyi olanı mı onu seçin bence.Selamlar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, başlıkta da belirttigim gibi bu 3 cihaz arasında kaldım. TR'de OP13'ü inceleyen hiç görmedim, aralarından hangisini alsam daha iyi kullanırım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.