Selamlar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, başlıkta da belirttigim gibi bu 3 cihaz arasında kaldım. TR'de OP13'ü inceleyen hiç görmedim, aralarından hangisini alsam daha iyi kullanırım?
Selamlar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, başlıkta da belirttigim gibi bu 3 cihaz arasında kaldım. TR'de OP13'ü inceleyen hiç görmedim, aralarından hangisini alsam daha iyi kullanırım?
Hepsi de güzel telefonlar, isteklerine göre üzmezler. Kamera donanımı-kalitesi 15 ultranın daha iyi ve işlevsel; sağlam kamera istiyorsan öneririm. Mağazalarda da deneyerek karar verebilirsin, hangisi hoşuna gittiyse onu al.
Şahsen tercihim OnePlus 13 olurdu. Tek dezavantajı ses kalitesi muadillerinin biraz altında. Kamerası kötü deniliyor fakat bir hayli güzel kamerası vardır.
Oneplus 13 bu iki modelden biraz geride, özellikle kamerada. Bence aralarından en iyisi 15 Ultra ama en F/P olanı da Magic 7 Pro. Bu yüzden daha az verip F/P olanı mı almak istiyorsunuz yoksa neredeyse 20k daha fazla verip bir tık daha iyi olanı mı onu seçin bence.