Honor Magic 8 Lite alınır mı?

Bütçe
22k

Swec

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600 rtx 5070 asus b650 32gb cl 32 ram 1tb 6000/4000 ssd
Merhaba arkadaşlar, ben bütçemi 22K'nın üstüne çıkartamam şu an. Hepsiburada'da indirime girmiş Teknosa'da ve çoğu yerde 26K, Hepsiburada'da da 26K'dan 22K'ya düşmüş. 22K'ya Honor Magic 8 Lite alınır mı? Benim beklentim şarjın iyi gitmesi (7500mAh bataryası var ve 66W hızlı şarj var). Arada bir PUBG girerim, abartı FPS beklemem, akıcı, çok ısınmadan oynatsa yeter, kamera üzmesin, 5 yıl gitsin.

A56 veya Honor 400 öneririm.

Hocam Honor Magic 8 Lite ön kamera dışında her şeyde A56'dan daha iyi Honor 400 de hem bütçeme uymuyor hem de sadece 3 yıl güvenlik güncellemesi 1 yılıda bitti sayılır ben böyle düşünüyorum hocam sizce.

Hocam Honor Magic 8 Lite ön kamera dışında her şeyde A56'dan daha iyi Honor 400 de hem bütçeme uymuyor hem de sadece 3 yıl güvenlik güncellemesi 1 yılıda bitti sayılır ben böyle düşünüyorum hocam sizce.

Kamera olarak A56'ya karşı hiçbir üstünlüğü yok, işlemci olarak daha geri, bataryasıda 7500 mAh aldanmayın MagicOS pil konusunda hiç optimize değil bende Honor 400 var 6000 mAh ama Max 8 saat bile zor gördüm şu ana kadar, kısacası bu fiyata alırsanız geçmiş olsun diyorum.

Ha bir de honor 2 yıl android güncellemesi veriyor yetkili ekibe sormuştum.

Kamera olarak A56'ya karşı hiçbir üstünlüğü yok, işlemci olarak daha geri, bataryasıda 7500 mAh aldanmayın MagicOS pil konusunda hiç optimize değil bende Honor 400 var 6000 mAh ama Max 8 saat bile zor gördüm şu ana kadar, kısacası bu fiyata alırsanız geçmiş olsun diyorum.

Ha bir de Honor 2 yıl Android güncellemesi veriyor yetkili ekibe sormuştum.

2 yıl Honor 400 için hocam magic 8 ve 7 Lite'ın 6 yıl güncelleme desteği var ama pil konusunda siz daha iyi bilirsiniz hocam peki sizce S26 çıkınca S24 FE vb modeller ucuzlar mı?

Honor 400 bütçeme uymuyor.

Honor 400 ile Max 8 saat ekran süresi almak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor söylediğin şey imkansız. Ben bütün gün oyun oynasam bile şarja takma ihtiyacı duymuyorum parlaklığı da ortalarda kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay oldu 1 kere bile günü çıkartmadığı olmadı. Ya bütün gün full parlaklık oyun oynuyorsun ya da cihazında problem var çünkü bahsettiğin şey neredeyse imkansız. 4 saattir telefonla uğraşıyorum Instagram oyun vs. %100'den 77ye yeni düştü.

Honor 400 ile Max 8 saat ekran süresi almak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor söylediğin şey imkansız. Ben bütün gün oyun oynasam bile şarja takma ihtiyacı duymuyorum parlaklığı da ortalarda kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay oldu 1 kere bile günü çıkartmadığı olmadı. Ya bütün gün full parlaklık oyun oynuyorsun ya da cihazında problem var çünkü bahsettiğin şey neredeyse imkansız. 4 saattir telefonla uğraşıyorum Instagram oyun vs. %100'den 77ye yeni düştü.
Hocam memnun olmadığınız birşeyi varmı honor 400 ün önerirmisiniz galiba alıcam

Diğer forum sitelerine bakarsanız az çok benim gibi bu konuda şikayetçi birçok kişiyi görebilirsiniz 4 saat ile 77 kalması aşırı gerçekçi gelmiyor bir ekran görüntüsü atar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı