Honor Magic 8 Lite alınır mı?

• Konuyu başlatan Swec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 496
Bütçe
22k
Hocam memnun olmadığınız bir şeyi var mı Honor 400'ün önerir misiniz galiba alacağım.

Ben memnunum ancak ben 18000TL iken almıştım o zaman fiyatı çok uygundu piyasaya göre. Şu anki fiyatını hak ediyor mu bilmiyorum Hepsiburada hala indirim yapıyorsa belki olabilir onun harici 24bin TL vermem gider A56 alırım arasında pek fark yok benim açımdan.

Diğer forum sitelerine bakarsanız az çok benim gibi bu konuda şikayetçi birçok kişiyi görebilirsiniz 4 saat ile 77 kalması aşırı gerçekçi gelmiyor bir ekran görüntüsü atar mısınız?

Screenshot_20260115_185543_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity_edit_710802713996087.jpg

Hangi uygulamanın kaç mha kullandığını bile görebilirsiniz üstüne tıklayarak. Sorunun sizin cihazda veya kullanım tarzınızda olduğunu düşünüyorum. Parlaklığımda %50-60 seviyesinde.

Ben memnunum ancak ben 18000TL iken almıştım o zaman fiyatı çok uygundu piyasaya göre. Şu anki fiyatını hak ediyor mu bilmiyorum Hepsiburada hala indirim yapıyorsa belki olabilir onun harici 24bin TL vermem gider A56 alırım arasında pek fark yok benim açımdan.

Eki Görüntüle 2640817

Hangi uygulamanın kaç mha kullandığını bile görebilirsiniz üstüne tıklayarak. Sorunun sizin cihazda veya kullanım tarzınızda olduğunu düşünüyorum. Parlaklığımda %50-60 seviyesinde.
4 dediniz 3 yazıyor her neyse ortalama kaç saat alıyorsunuz?

Eki Görüntüle 2640817

Hocam şuanda yanında 1.5k tl eden kulaklık hediyeli bir şekilde 21.5k ya geliyo hepsiburadada

4 dediniz 3 yazıyor her neyse ortalama kaç saat alıyorsunuz?

4 saattir uğraşıyorum dedim hocam. Arka planda 22 saattir internet paylaşıyorum vs. 3 saat olan ekran süresi ama yine sizin dediğinizden çok uzak bir tablo. Ortalama kaç aldığımı bilmiyorum siz söyleyince şaşırdım kontrol edeyim dedim hiç bakma gereği bile duymamıştım bugüne kadar.

Hocam şu anda yanında 1.5k TL eden kulaklık hediyeli bir şekilde 21.5k ya geliyor Hepsiburada'da.

Telefondan memnunum ancak fiyat konusunda yorumum yok hocam. Tek şikayetim arka kamera 0.6X e geçince kalite farkını muazzam hissettiriyor. Hele hele geceleri 0.6X yaptığımda bildiğiniz çamurlu bir kameraya geçiyor o konuda rahatsız olmuştum ilk aldığımda ama onu da kabullendim şu anda bir şikayetim yok.

Ben kendim Honor 400 kullanıyorum onu öneririm diğer arkadaşların da dediği gibi.

Honor 400 ile Max 8 saat ekran süresi almak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor söylediğin şey imkansız. Ben bütün gün oyun oynasam bile şarja takma ihtiyacı duymuyorum parlaklığı da ortalarda kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay oldu 1 kere bile günü çıkartmadığı olmadı. Ya bütün gün full parlaklık oyun oynuyorsun ya da cihazında problem var çünkü bahsettiğin şey neredeyse imkansız. 4 saattir telefonla uğraşıyorum Instagram oyun vs. %100'den 77ye yeni düştü.

Ama bana da bir tık az geldi 8 saat.

Ortalama 7 dk'da bir şarjı 1 azalıyor.

En azından bende öyle yani.

Bugün sabah aldığımda 58 falandı, şarja takmadan önce 21 idi. Bugün ortalama 4 saat telefon kullandım. Tabii bu bugün için benim 5 saatte yüzde 25 azalttığım da olmuştu. Tabii çok nadir oluyor ama oluyor.

Son düzenleme:
Diğer forum sitelerine bakarsanız az çok benim gibi bu konuda şikayetçi birçok kişiyi görebilirsiniz 4 saat ile 77 kalması aşırı gerçekçi gelmiyor bir ekran görüntüsü atar mısınız?
Batarya konusunda senin gibi şikayet edende var memnun olanda. Garip gerçekten ama yine de çok kötü süreler vereceğini sanmıyorum. Magic 8 lite ı da kötülemişsiniz bilmeden. Gsmarena testinde gayet iyi sonuçlar almış 8 lite. a56 mesela 12 saat alıyor testte 8 lite 18 saat. Honor 400 ün 5300 mah lık versiyonunu test etmişler o da 12 saat almış. Bizdeki 6000 mah olduğu için a56 dan biraz daha iyi olabilir. Onun haricinde kameraları zayıf olduğu nokta magic8 lite nin. İşlemciler arası uçurum fark yok ama kağıt üstünde a56 daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı