Wolxinn Yoctopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Wolxinn dedi: Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Genişletmek için tıkla... Sanirim cevap veren olmayacak. Son düzenleme: 28 Nisan 2022
Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Wolxinn dedi: Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Genişletmek için tıkla... Sanirim cevap veren olmayacak.
H hansadece Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2022 #2 Wolxinn dedi: Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Sanirim cevap veren olmayacak. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bende de aynısından var bende de parmak izi okumuyor çalışmıyor bir çaresini bulduysan iletişime geçelim lütfen.
Wolxinn dedi: Honor magicbook 15 Windows 11 yukseltmesi yaptim. Parmak izinin driverini bulamiyorum PC Manager veya Windows Update de bulamiyor. Sanirim cevap veren olmayacak. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bende de aynısından var bende de parmak izi okumuyor çalışmıyor bir çaresini bulduysan iletişime geçelim lütfen.