Honor magic7 Pro mu yoksa S24+ mı?

RedTurk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Huawei P60 Pro kullanıyorum. Google servislerinde sıkıntı yaşıyorum. Bildirimler gecikiyor ya da gelmiyor. Bundan dolayı telefonu değiştirmek istiyorum ama kullandığım telefonun kamerası ve şarj olma süresi çok iyi. Oyun olarak Clash Royale gibi birkaç oyun oynuyorum. İşlemciyi zorlayacak oyunlar değil. Genelde aldığım telefonu 2-3 yıl kullanıyorum.

Samsung S24+ hoşuma gitti. Fiyat olarak da 41.500 civarında bulabiliyorum. Yazılım konusunda Samsung biraz daha iyi. Kamera konusunda şüphelerim var. P60 Pro'dan geçince kamerada aynı kaliteyi yakalar mıyım? Şarj konusunda 45 W beni üzer mi? İşlemcisi pek tercih edilmiyor. Bu konularda tereddütüm var.

Honor magic7 Pro Huawei'nin olduğunu okudum. O yüzden kamerasında şüphem yok. Google servisleri sıkıntısız çalışıyor mu? 58.000 için bütçeyi zorlayabilirim ama S24 ile arasında 17.000 fark vermeye değer mi?

İki cihaz birbirine denk değil ne yazık ki kıyaslamak çok da doğru olmaz. S24+ modelinde P60 Pro ile kamerada çok farklılık yaşayacağınızı açıkçası düşünmüyorum. Ancak 8 Elite işlemciyi de es geçmemek gerek.

Magic 7 Pro S25+dan bile iyi. Yazılım olarak da Samsung honora kıyasla 1 adım geriden geliyor optimizasyon ve akıcılıkta. S25U dengi bir cihaz, Magic 7 Pro alın. Gerek kamera gerek batarya gerek hızlı şarj gerek ekran gerekse işlemci. Magic 7 Pro aşırı güzel bir cihaz.

Merhaba.

Huawei P60 Pro kullanıyorum. Google servislerinde sıkıntı yaşıyorum. Bildirimler gecikiyor ya da gelmiyor. Bundan dolayı telefonu değiştirmek istiyorum ama kullandığım telefonun kamerası ve şarj olma süresi çok iyi. Oyun olarak Clash Royale gibi birkaç oyun oynuyorum. İşlemciyi zorlayacak oyunlar değil. Genelde aldığım telefonu 2-3 yıl kullanıyorum.

Samsung S24+ hoşuma gitti. Fiyat olarak da 41.500 civarında bulabiliyorum. Yazılım konusunda Samsung biraz daha iyi. Kamera konusunda şüphelerim var. P60 Pro'dan geçince kamerada aynı kaliteyi yakalar mıyım? Şarj konusunda 45 W beni üzer mi? İşlemcisi pek tercih edilmiyor. Bu konularda tereddütüm var.

Honor magic7 Pro Huawei'nin olduğunu okudum. O yüzden kamerasında şüphem yok. Google servisleri sıkıntısız çalışıyor mu? 58.000 için bütçeyi zorlayabilirim ama S24 ile arasında 17.000 fark vermeye değer mi?
MAGIC 7 PRO.

Teşekkür ederim. Magic7 pro özellikleri çok daha iyi olduğunu biliyorum. Kıyaslama konusunu yapay zeka ve android yazılımı konusunda yapıyorum. 17.000 fark vermeye değer mi?

Teşekkür ederim. Magic7 Pro özellikleri çok daha iyi olduğunu biliyorum. Kıyaslama konusunu yapay zeka ve Android yazılımı konusunda yapıyorum. 17.000 fark vermeye değer mi?

Yapay zeka olarak Samsung önde ve önde olmaya devam edecek. Yazılım alanında en iddialı marka Apple bile baş edemezken diğer markalardan bahsetmiyorum çünkü Samsung aşırı önemsedi bu kısmı şimdi meyvesini topluyor yatırımlarının. Yazılım olarak ikisi de güzel yazılımlar. Samsung kişiselleştirme ve derinlik, MagicOS akıcılık olarak daha iyi. Eğer uzun süreler kullanacaksan ve o kadar donanım senin için önemsiz değilse farka değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı