Honor MagicBook 16 alınır mı?

Swopperr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Honor MagicBook 16 nasıl bir bilgisayar fiyatına göre? Fiyatı şu anda 13.950 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam reklam gibi olmasın da laptopla ilgili inceleme kanalımda (Hubatu TV) mevcut istersen bakabilirsin.
Baktım kardeşim sağol çekmişsin video tr de yok inceleme iyi yapmışsın

Hocam reklam gibi olmasın da laptopla ilgili inceleme kanalımda (Hubatu TV) mevcut istersen bakabilirsin.
Şuanda kullanıyorsan deneyimlerini aktarabilirmisin benim için pil + ekran kalitesi önemli oyunda zaten sadece lol oynuyorum zaten şu zamanda geforce now da her oyun var

Baktım kardeşim sağol çekmişsin video tr de yok inceleme iyi yapmışsın

Şuanda kullanıyorsan deneyimlerini aktarabilirmisin benim için pil + ekran kalitesi önemli oyunda zaten sadece lol oynuyorum zaten şu zamanda geforce now da her oyun var
Hocam pilinden acayip memnunum gerçekten gündelik işlerde kullan kullan bitmiyor. Isınma sorunu falan hiç yok video da belirttiğim gibi kasası leke tutabiliyor düzenli silmek gerekiyor. Ekran kalitesini de gerçekten çok kaliteli benim TN panel monitörümden geçip dizi/film açınca gözüm gönlüm açılıyor. Video dışında hiç oyun oynamadım ama LOL tarzı oyunları açar.

Hocam pilinden acayip memnunum gerçekten gündelik işlerde kullan kullan bitmiyor. Isınma sorunu falan hiç yok video da belirttiğim gibi kasası leke tutabiliyor düzenli silmek gerekiyor. Ekran kalitesini de gerçekten çok kaliteli benim TN panel monitörümden geçip dizi/film açınca gözüm gönlüm açılıyor. Video dışında hiç oyun oynamadım ama LOL tarzı oyunları açar.
Çok iyi gerçekten özellikleri sence haftaya indirmler olucak şu muhteşem cuma felan orada indirim alır mı şuanda 13.999 TL

Çok iyi gerçekten özellikleri sence haftaya indirmler olacak şu muhteşem cuma falan orada indirim alır mı şu anda 13.999 TL

Hocam aldınız mı cihazı?

Hocam pilinden acayip memnunum gerçekten gündelik işlerde kullan kullan bitmiyor. Isınma sorunu falan hiç yok video da belirttiğim gibi kasası leke tutabiliyor düzenli silmek gerekiyor. Ekran kalitesini de gerçekten çok kaliteli benim TN panel monitörümden geçip dizi/film açınca gözüm gönlüm açılıyor. Video dışında hiç oyun oynamadım ama LoL tarzı oyunları açar.

Hocam güncel olarak deneyimleriniz nasıl? Pil perfomansı günü çıkarıyor mu? Isınma vs. var mı?

Hocam aldınız mı cihazı?

Hocam güncel olarak deneyimleriniz nasıl? Pil perfomansı günü çıkarıyor mu? Isınma vs. var mı?
Pili gündelik işlerde 7 saat kadar gider. Şarjda çok uzun kullanınca biraz ısınıyor onun dışında ısınma olmuyor. Şahsen laptoptan çok memnunum, özellikle çok stabil çalışması iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı