Honor MagicPad2 vs Galaxy S10 FE vs Huawei Matepad 12X

brtavan

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Honor MagicPad2 12 GB RAM 256 GB hafıza.
Samsung Galaxy S10 FE.
Huawei Matepad 12X.

Bu tabletler arasında kararsızım. iPad de alabilirim fakat Honor ve Huawei'deki klavye vs beni cezbediyor. Önerileriniz hangisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor MagicPad2 kullanıyorum. Ipad Pro'da var. Ipad kullanmıyorum, daha çok Honor kullanıyorum. İşlemci ve ekranı çok başarılı.

S10FE fiyatı çok yüksek normal S10+ öneririm. Bu fiyat bandında iPad Air var ekran olarak bu modellere göre oldukça geri. Klavye eğer önemliyse magic pad 2'de oldukça iyi fakat Huawei'de OLED ekran yok. O yüzden S10+ ya da magic pad 2 arasına ihtiyacınıza göre tercih yapmalısınız.

Son düzenleme:

S10 FE ozelliklerine gore gereksiz pahali, IPad'i Apple cihazlar dusunuyorsaniz oneririm S10+ guzel bir tercih olacaktir.

P3 renk gamı sunan bir tabletin ekranina oldukca geri demek olmaz evet OLED ekran yer yer daha iyi ama IPS panel var diye oldukca geri demek mantikli degil.

Son düzenleme:

Sadece ortak noktaları P3 renk gamı başka önde olduğu bir konu yok nasıl oldukça geri diyemem ki bence en önemlisi 120-144Hz ve OLED ekrandır bunlar yoksa ve diğerinde varsa benim için 60Hz IPS P3 renk gamı bir ekran, 120-144Hz OLED (P3 renk gamı) olan bir ekrandan oldukça geridir.

Konuyu bulandirip bu karsilastirmaya girmek istemiyorum sadece tablette HDR10 HDR10+ hlg dobly Atmos desteginin bulundugunu belirtmek isterim arastirirken tek siteye bagimli kalmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…