Honor Pad 10 alınır mı?

Hocam ilk olarak ben biraz daha pa.

Hocam ilk olarak biraz daha para ekleyip Tab s 10FE almaya karar verdik 2. ise 6-7 yıl güncelleme Avrupa'da almakta olup orta doğuda yazılan gibi 2-3 sene olduğundan bana kalırsa o fiyata A16 ya da Samsung Tab s serisi gayet daha mantıklı kalıyor ama garanti güncelleme sorun değil diyorsanız Honor da gayet iyi.

Hocam bazen direk mağazalarda indirim oluyor biz öyle 16k ya aldık Tab s 10FE yi.

Hocam benim de fikrim yavaş yavaş oraya kayıyor 15k ya bütçeyi çıkardıktan sonra acaba direk A16 mı alsam diyorum en azından uzun vadeli olur zaten sadece çizim not tutmak ve arada video izlemek için kullanacağım.

Bu bütçede Tab S9 en mantıklısı FE serisine hiç bulaşmayın ekran olarak S9 fark atıyor, üstelik 2 sene öncesinin en güçlü işlemcisine sahip.

Honor'un avrupa ve orta doğuya farklı sürede güncelleme verdiği kesin mi? S10fe 13 civarlarına düşerse direkt alacağım ama 15 vermeyi pek istemiyorum 1 haftada 2k zam yaptılar.

Hocam S10FE nin hangi modelini aldınız 256'lık olanınımı 128 liğimi bir de ben daha yeni epeyden bakarken fark ettim 7 yıl güncelleme desteği muhabbetini aslında mantıklı bir seçenek. Bir de memnun musun genel olarak cihazdan?

Trendyol'da Honor resmi satıcısına sorduğumda 2-3 yıl güncelleme almaktadır cevabı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…