Honor Pad 10 tabletini almak istiyorum. Sizce doğru bir karar mı? Kalem hediyesi kampanyası kaldırılmış sadece klavyeli kılıf ile gelecek ekstra kalem almam gerekiyor. Uyumlu kalem modeli 2000 TL. Kalemde şu an indirimde. Üniversite derslerim için kullanacağım. Ve en ucuz hangi şekilde bu tableti alırım. Fikir sunarsanız memnun olurum.
burada snapdragon 7 gen 3 var, hepsiburada da 8 gen 2 var sizce bu fiyatlarda hangisi daha makul olur hepsiburadadan aldığımda kalem ile beraber 15.730 tlye denk geliyor sizce aradaki farka değer mi
HONOR Pad 10 2.5K HONOR Göz Konforu Ekran, 10100mAh Yüksek Enerjili Batarya, 6 HONOR Çevresel Ses Hoparlörü, Snapdragon 7 Gen 3 Çip ile donatılmıştır. Daha fazla bilgi için HONOR Türkiye Resmi Sayfasını ziyaret edin!
Bende v9 ile bunun arasında kaldım. V9 un ekranı daha parlak daha canlı. İşlemci bir tık daha iyi.
Pad 10 da da ekran büyüyor biraz. İşlemci aynı sayılır aslında hemen hemen. Ama v9 un ekran baya canlı renkli geldi bana
Bende V9 ile bunun arasında kaldım. V9'un ekranı daha parlak daha canlı. İşlemci bir tık daha iyi.
Pad 10 da da ekran büyüyor biraz. İşlemci aynı sayılır aslında hemen hemen. Ama v9'un ekran bayağı canlı renkli geldi bana.