Honor Pad 10 vs Xiaomi Pad 7

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Benim için tek önemli olan ekran kalitesi, kalemi vs hiç onemli degil. Panelinin kalitesi ekran govde oranı parlaklik gibi konulara dikkat ediyorum. Honor'un ekran boyutundan dolayi dizi film izlemeye daha elverisli olsa da PPI orani ve diger ozlellikleri dusuk. Xiaomi cogu konuda kagit ustunde cok iyi ama ekran boyutu kareye yakin oldugundan videolarda alttan ustten cok bosluk kalıyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Xiaomi Dolby lisanslari ve diger ozellikleri konusunda daha agir basiyor şu an icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi donanım olarak çok ciddi derecede daha güçlü, eğer biri IPS biri OLED olsaydı o zaman ne olursa olsun OLED olanı al derdim fakat pad 7 kesinlikle daha önde.
Honor v9 da imax lisansi varmis galiba o da simdi dikkatimi cekti fiyati daha pahali ama goruntu anlamimda ciddi farki oluyorsa onuda alabilirim

Honor V9 da IMAX lisansi varmis galiba o da simdi dikkatimi cekti fiyati daha pahali ama goruntu anlamimda ciddi farki oluyorsa onu da alabilirim.

Ben kullandım Honor'u inanın çok fark etmiyor. Şu anda ekranı kağıt üzerinde daha kötü olan iPad Mini kullanıyorum fakat ekranı bana daha canlı geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı