Elektronik Honor Pad 9 + klavye ve kalem 11.039 TL

Cidden iyiymiş ama klavye olmadan 9500'e falan gelse öğrenci indirimiyle daha da güzel bir indirim olurmuş.

Klavye ve kalem ile aslında güzel fiyat bence. Ben Huawei kullanıyorum buna benzer, klavyesi ve kalemi baya iş gördü. Bu da oldukça kullanışlı bir ürüne benziyor.

Kalem ve klavye fiyatını ekleyince sizin MatePad benzer fiyat skalasına zaten geliyor, ek olarak daha düşük RAM 2 kat düşük depolama ve Google servisleri gibi pek çok eksisi var.

1 nesil daha onde bir işlemciye sahip RAM konusu pek problem değil Huawei kalem hafıza ve Google konusunda haklısınız bütçesi olmayıp biraz oyun oynayayım paramda cebimde kalsın diyenler için Huawei daha mantıklı. Kısacası +4K'yı hak edecek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Çektim bir tane teşekkürler

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 135
Gece indirimlerinde 11.039 TL oluyor keşke ozaman alsaydınız.
İndirim bittiğini gördüm almayacaktım normalde ekran açık kalmış bir popup çıktı %5 indirim diye dayanamadım aldım. Ne zamandır takip ediyordum. Kalemsiz 11 bin tl civarına satılıyor kalem 300 tl gelmiş gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…