Kalem hediye geliyor klavyesiz versiyon alirsaniz ancak 3 taksit var. Hepsiburada 6 taksit yapiyor tablete ancak 1000 TL daha pahalıya geliyor kalemle. Kalemde Vatanda satiliyor. Size hangisi uygunsa o sekilde alin. Kisaca ya direkt buradan.
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>
Hocam hediye olarak adaptör de yazılmış fakat adaptörün aynısının +900TL ile özelleştirme seçeneği mevcut,bir yanlışlık olmasın? Sunulan adaptör de 22.5w gücüne sahip.Şöyle bir adaptör alsam daha iyimi olur sorunmu çıkarır?
Hocam hediye olarak adaptör de yazılmış fakat adaptörün aynısının +900TL ile özelleştirme seçeneği mevcut,bir yanlışlık olmasın? Sunulan adaptör de 22.5w gücüne sahip.Şöyle bir adaptör alsam daha iyimi olur sorunmu çıkarır?
Yanlislik yoktur hocam. 40w destekliyor zaten tablet ancak kutusuncan cikan kablonun bir ucu type a girise yani standart usb girise sahip. Adaptor ve kablo olarak bunu oneririm. Siyah rengi adaptorun maalesef yok ancak kablonun var.
Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W Güç / PPS 2.0 Super Hızlı Şarj / 480 Mbps Data Aktarım Hızı Type-C Ekstra Dayanıklı White ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!
Yanlislik yoktur hocam. 40w destekliyor zaten tablet ancak kutusuncan cikan kablonun bir ucu type a girise yani standart usb girise sahip. Adaptor ve kablo olarak bunu oneririm. Siyah rengi adaptorun maalesef yok ancak kablonun var.
Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W Güç / PPS 2.0 Super Hızlı Şarj / 480 Mbps Data Aktarım Hızı Type-C Ekstra Dayanıklı White ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!
Ben kendi 25W sarj aletimle sarj ediyorum hocam. Uzun suruyor dolmasi haliyle 10100 mAh ancak bitmeside uzun suruyor. Ilk geldiginde 40-45 civari bir sarji vardi ve 3. Gunune girerken ilk defa sarja taktim. 1-1.5 saatte 10/15'ten 65 civarina geldi 25W ile. 40W ile cok daha kisalir bu sure. Bende alacagim attigim 47W adaptorden, oldukca iyi bir urundur.
Ben kendi 25W şarj aletimle şarj ediyorum hocam. Uzun suruyor dolmasi haliyle 10100 mAh ancak bitmeside uzun suruyor. Ilk geldiginde 40-45 civari bir sarji vardi ve 3. Gunune girerken ilk defa sarja taktim. 1-1.5 saatte 10/15'ten 65 civarina geldi 25W ile. 40W ile cok daha kisalir bu sure. Bende alacagim attigim 47W adaptorden, oldukca iyi bir urundur.
Dedigim gibi bu yuzden GBox kesinlikle onermiyorum hem entegre degil hem ileride ne olacagi belirsiz. Tum Google uygulamalarini MicroG Entegrasyonunu yapıp Aurora Store uzerinden kurdum. Android bir tabletten farksız şuan. Hicbir sekilde uygulama çokmesi yasamadim. Aurora Store zaten Google sunucularina tersine muhendislik yapilarak cikarilmis bir uygulama magazasi. Google sunucularindan cekiyor uygulamalari.