Honor Pad X8A iyi mi?

friidi boy

Hectopat
Daha fazla  
Ders çalışmak, PDF okumak, kitap okumak, (daha büyük ekrandan Hay Day oynamak) için tablet alacaktım. Uygun fiyatlı Huawei MatePad SE 11 alacaktım ama zam geldi, alamadım. Başka tablet aradım. Gece gece bir yönden iyi ki alamamışım. Kirin işlemci çok kötü, eski diyorlar. Gece bu Honor tablet vardı, 6500'dü, 7500'den inmişti. Sepet indirimi ve kod indirimimle 6100'e geliyordu, alayım dedim. Sahurda acele iş yapmayayım, sabah düzgün düşünüp alayım dedim. Sabah indirim kalkmış, 7500 olmuş. Başka sitelerde 7'ye de var. Alamadım, indirime girmesini bekliyorum. Sizce indirime girer mi tekrar ve tablet nasıl bu fiyatlarda? Redmi Pad SE, Pad 2 ve birkaç Samsung modeli ile Huawei var. Honor mantıklı geldi. Düşünceleriniz bu tablet hakkında? (Üstte çok boş yazdığımı biliyorum ama söylemek istedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandındaki pek çok modelin ekranı TFT oluyor zaten; güvenilir bir mağazadan 2. El iPad de tercih edilebilir.
Param yok😔

Ekran TFT, daha önce IPS, OLED, AMOLED, super AMOLED vb kullandıysanız görüntü pek tatmin edici olmayabilir.
Telefonum amoled ama görüntünün bana dokunacağını pek sanmıyorum😔 bugun magazaya giderek baktım(hem huawei hem honor markasına) ve ekranı güzel gözüküyordu gözüme

Param yok😔

Telefonum amoled ama görüntünün bana dokunacağını pek sanmıyorum😔 bugun magazaya giderek baktım(hem huawei hem honor markasına) ve ekranı güzel gözüküyordu gözüme
Saydığınız amaçlar için alınır. Bütçenizi zorlamanızın lüzumu yok. TFT yazısını görünce aklınıza 2015'deki bir giriş seviyesi tabletin ekranı gelmesin. 2026 yılındayız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı