Elektronik Honor Pad X9 4.749 TL

2 gün önce Samsung Tab A9 8/128 siparişi vermiştim kardeşim için. Bu fiyatı görseydim bunu alırdım. Ekranı büyük. 4 GB RAM sorun edilmemeli 7GB kadar çıkıyor. Ses ve görüntü kalitesi tatmin eder. Kısaca F/P her amaçla kullanılabilir.

Samsung’un işlemcisi 695 bunun 685 fakat manitaya ders çalışması için alıyorum Honor’un ses kalitesi ve ekranı çok daha iyiymiş anladığım kadarıyla ve aldım sizce iyi bir seçim oldu mu? Ek olarak klavye veya kalem destekliyor mu bilginiz var mı?

Politika olarak Huawei bootloader olayını tamamen kapattı diye biliyorum. Bu tabletin 4 GB RAM'i olduğunu düşünürsek ileride custom rom ihtiyacı mutlaka doğacaktır. Fakat bootloader açamadığınız için sıkıntı yaşayacaksınız. Ayrıca arayüzde ve video oynatırken micro stutter yaşayanlar varmış. RAM'den ve sistem güncellemelerinden olduğunu düşünüyorum. Tableti alan olursa güncelleme yapmadan bir test etmesini, herhangi bir sorun yoksa güncellemeye bulaşmamasını öneririm(Çalışıyorsa ellemeyin mantığı). Onun haricinde harika tablet tam bir f/p.

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum 6bine almıştım fiyat bu kadar nasıl düştü anlamadım, oyunlar konusunda bilgim yok sadece film izlemek için almıştım ekran ve ses kalitesi olarak gayet memnunum. Klavye mouse kullanılabilir ama kalem desteği yok diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı