Honor Pad X9 8/128 GB tablet alınır mı?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
Çok yoğun kullanmayacağım arada bir film izlemek, arada sosyal medyada gezinmek için tablet arayışındayım. Özellikle bu modele bakmamın sebebi bu fiyat bandındaki tabletlerine göre 120Hz canlı ekranı ve 6 adet Surround hoparlör olması. Ekranı cidden çok iyi ama piksel değeri biraz düşündürdü 206PPI çünkü. Mağazada inceledim tepkimesi vs çok iyi. 8 bin üstü veremem bu arada bu modele ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4 GB RAM 128 GB'lik versiyon var ve gram kasma donma olmadan film ve dizilerimi izliyorum.
Üstelik şarjıda bayağı gidiyor.

Bunu al hepsinden daha iyi:
4 GB ram 64 GB dahili depolama artık günümüzde oldukça yetersiz. Üstelik ekranı TFT. Fazla para vermek isteseydim net tab s9 ya da S9 Plus alırdım.

Bende 4 GB RAM 128 GB'lik versiyon var ve gram kasma donma olmadan film ve dizilerimi izliyorum.
Üstelik şarjıda bayağı gidiyor.
Piksel oranı rahatsız ediyor mu? Çok düşük çünkü.

X9 aldım, elimden 2 ay içerisindeki A9+ , Lenovo m10+ 3 rd, Huawei matepad SE, Huawei t10s, red mi ped SE geçti, hepsini de bir kaç gün deneyimleme fırsatım oldu, özellikle SE modellerin dokunmatik hassasiyeti tepkileri kötü , kesinlikle x9 tasarım ekran ses pil konusunda harika. Pixelleri sayılmıyor 206 ppi rahatsızlık vermiyor.

Bu fiyat bandında en iyisi , tavsiye ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı