draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Dün aldığım tablette küçük bir ölü piksel var değişim yaparlar mı ve yayılma olur mu? Fotoda pek belli olmamış. Sizce gerek var mı değişime? (Monitörümdeki yayılmamıştı) Dosya Ekleri IMG_3800.jpeg 337,9 KB · Görüntüleme: 44
Dün aldığım tablette küçük bir ölü piksel var değişim yaparlar mı ve yayılma olur mu? Fotoda pek belli olmamış. Sizce gerek var mı değişime? (Monitörümdeki yayılmamıştı)
1 118420 Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 735 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #2 Sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demektir. Eğer ediyorsa iade edin ancak iade ederken ölü pikseli neden gösterip etmeyin kabul etmeyebilirler.
Sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demektir. Eğer ediyorsa iade edin ancak iade ederken ölü pikseli neden gösterip etmeyin kabul etmeyebilirler.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 118420 dedi: Sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demektir. Eğer ediyorsa iade edin ancak iade ederken ölü pikseli neden gösterip etmeyin kabul etmeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Tek korkum yayılma olması yoksa beni rahatsız etmiyor. Mavi renktede gözükmüyor. Sizce değişim yaparlar mı?
118420 dedi: Sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demektir. Eğer ediyorsa iade edin ancak iade ederken ölü pikseli neden gösterip etmeyin kabul etmeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Tek korkum yayılma olması yoksa beni rahatsız etmiyor. Mavi renktede gözükmüyor. Sizce değişim yaparlar mı?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.783 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 İade edip tekrardan al. Hani monitör neyse de tablet ve telefonda kabul edilemez zaten küçücük ekranı var.
İade edip tekrardan al. Hani monitör neyse de tablet ve telefonda kabul edilemez zaten küçücük ekranı var.
1 118420 Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 735 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #5 draco1337 dedi: Tek korkum yayılma olması yoksa beni rahatsız etmiyor. Mavi renktede gözükmüyor. Sizce değişim yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmediyse ürün fazla ısınıyor ya da beğenmedim falan de cayma hakkını kullan iade et eğer kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine bir başvuru atın gerisini onlar hallederler ölü piksel ayıplı ürün kategorisine girmektedir.
draco1337 dedi: Tek korkum yayılma olması yoksa beni rahatsız etmiyor. Mavi renktede gözükmüyor. Sizce değişim yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmediyse ürün fazla ısınıyor ya da beğenmedim falan de cayma hakkını kullan iade et eğer kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine bir başvuru atın gerisini onlar hallederler ölü piksel ayıplı ürün kategorisine girmektedir.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 Haluk Albayrak dedi: İade edip tekrardan al. Hani monitör neyse de tablet ve telefonda kabul edilemez zaten küçücük ekranı var. Genişletmek için tıkla... Rahatsız etmiyor beni o açıdan problem yok bir de siyahın tonları ve maviyi gösteriyor asıl sorum yayılma olur mu?
Haluk Albayrak dedi: İade edip tekrardan al. Hani monitör neyse de tablet ve telefonda kabul edilemez zaten küçücük ekranı var. Genişletmek için tıkla... Rahatsız etmiyor beni o açıdan problem yok bir de siyahın tonları ve maviyi gösteriyor asıl sorum yayılma olur mu?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.783 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #7 draco1337 dedi: Rahatsız etmiyor beni o açıdan problem yok bir de siyahın tonları ve maviyi gösteriyor asıl sorum yayılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu zaman gösterir fakat 0 ürün olduğu için bence iade edip tekrardan satın alın.
draco1337 dedi: Rahatsız etmiyor beni o açıdan problem yok bir de siyahın tonları ve maviyi gösteriyor asıl sorum yayılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu zaman gösterir fakat 0 ürün olduğu için bence iade edip tekrardan satın alın.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #8 Haluk Albayrak dedi: Onu zaman gösterir fakat 0 ürün olduğu için bence iade edip tekrardan satın alın. Genişletmek için tıkla... Mavide olmamasının sebebi nedir ölü piksel testi yaptım az önce mavi ve ssiyahta yok.
Haluk Albayrak dedi: Onu zaman gösterir fakat 0 ürün olduğu için bence iade edip tekrardan satın alın. Genişletmek için tıkla... Mavide olmamasının sebebi nedir ölü piksel testi yaptım az önce mavi ve ssiyahta yok.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.783 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 draco1337 dedi: Mavide olmamasının sebebi nedir ölü piksel testi yaptım az önce mavi ve ssiyahta yok. Genişletmek için tıkla... O konuda fikrim yok. Benim monitörüm de öyle sadece açık renklerde ölü piksel var.
draco1337 dedi: Mavide olmamasının sebebi nedir ölü piksel testi yaptım az önce mavi ve ssiyahta yok. Genişletmek için tıkla... O konuda fikrim yok. Benim monitörüm de öyle sadece açık renklerde ölü piksel var.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #10 Haluk Albayrak dedi: O konuda fikrim yok. Benim monitörüm de öyle sadece açık renklerde ölü piksel var. Genişletmek için tıkla... Benim monitörümde de var ilk aldığımda çok kafama takmıştım 3 yıl sonra yeni hatırladım bugünde olunca. Değişim veya iade yapacğımı düşünmüyorum. draco1337 dedi: Benim monitörümde de var ilk aldığımda çok kafama takmıştım 3 yıl sonra yeni hatırladım bugünde olunca. Değişim veya iade yapacğımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yayılma olayı kafama takıldı ama bence yayılma olursa garanti bakar. Son düzenleme: 25 Temmuz 2024
Haluk Albayrak dedi: O konuda fikrim yok. Benim monitörüm de öyle sadece açık renklerde ölü piksel var. Genişletmek için tıkla... Benim monitörümde de var ilk aldığımda çok kafama takmıştım 3 yıl sonra yeni hatırladım bugünde olunca. Değişim veya iade yapacğımı düşünmüyorum. draco1337 dedi: Benim monitörümde de var ilk aldığımda çok kafama takmıştım 3 yıl sonra yeni hatırladım bugünde olunca. Değişim veya iade yapacğımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yayılma olayı kafama takıldı ama bence yayılma olursa garanti bakar.