andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 2 Eylül 2022 #1 Honor Play marka telefonum var 4 GB RAM 64 GB hafıza var hem değişik arayüzler denemek istiyorum hem de daha hızlı daha stabil olabileceğini düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Honor Play marka telefonum var 4 GB RAM 64 GB hafıza var hem değişik arayüzler denemek istiyorum hem de daha hızlı daha stabil olabileceğini düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #2 Belirttiğiniz modele uygun ROM desteği bulunmuyor. Ayrıca Bootloader kilidi açılışı sırasında cihazınızın Brick olma ihtimali çok yüksek. ADB ile gereksiz Bloatware'leri sistemden kaldırarak, cihazı bi' tık hızlandırabilirsiniz.
Belirttiğiniz modele uygun ROM desteği bulunmuyor. Ayrıca Bootloader kilidi açılışı sırasında cihazınızın Brick olma ihtimali çok yüksek. ADB ile gereksiz Bloatware'leri sistemden kaldırarak, cihazı bi' tık hızlandırabilirsiniz.