P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Kasım 2018 #1 Merhabalar. Yakın zamanda telefon alma ihtimalim var. Sizce Honor Play mi, Mate 20 lite mı daha iyidir?
Merhabalar. Yakın zamanda telefon alma ihtimalim var. Sizce Honor Play mi, Mate 20 lite mı daha iyidir?
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 19 Kasım 2018 #2 Kamera önemli değil ise Honor Play güzel fakat 2.el satarken insanların bu markaya ön yargısı olduğu için satman zor olabilir. Artı 0 Eksi
Kamera önemli değil ise Honor Play güzel fakat 2.el satarken insanların bu markaya ön yargısı olduğu için satman zor olabilir.
KS KS P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Kasım 2018 #3 Guts dedi: Kamera önemli değil ise Honor Play güzel fakat 2.el satarken insanların bu markaya ön yargısı olduğu için satman zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum kamera çok kullanmam, bataryası ve performansı önemli, bataryası da aşırıya gerek yok, 3.000 mAh bir batarya yeter bana. Artı 0 Eksi
Guts dedi: Kamera önemli değil ise Honor Play güzel fakat 2.el satarken insanların bu markaya ön yargısı olduğu için satman zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum kamera çok kullanmam, bataryası ve performansı önemli, bataryası da aşırıya gerek yok, 3.000 mAh bir batarya yeter bana.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.220 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 19 Kasım 2018 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya göz at istersen. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya göz at istersen.