Y Yuemnusre Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 19 31 Aralık 2018 #1 Honor Play almayı düşünüyorum fakat birkaç yerde Multidelay sorunu var diye bir şeyler okudum bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2018
Honor Play almayı düşünüyorum fakat birkaç yerde Multidelay sorunu var diye bir şeyler okudum bir bilginiz var mı?
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 31 Aralık 2018 #2 Malesef söylentiler gerçek, burdan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Malesef söylentiler gerçek, burdan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y Yuemnusre Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 19 31 Aralık 2018 #3 yhenn dedi: Malesef söylentiler gerçek, burdan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Peki Honor 8X'te böyle birşey var mı? Sadece oyunlarda mı oluyor
yhenn dedi: Malesef söylentiler gerçek, burdan izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Peki Honor 8X'te böyle birşey var mı? Sadece oyunlarda mı oluyor
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 31 Aralık 2018 #4 Honor 8X hakkında bilgim yok. Eğer bütçe arttırabilirseniz Pocophone öneririm. Xiaomi Pocophone F1 64 Gb Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com Türkiye Delta Servis garantili.
Honor 8X hakkında bilgim yok. Eğer bütçe arttırabilirseniz Pocophone öneririm. Xiaomi Pocophone F1 64 Gb Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com Türkiye Delta Servis garantili.
Y Yuemnusre Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 19 31 Aralık 2018 #5 yhenn dedi: Honor 8X hakkında bilgim yok. Eğer bütçe arttırabilirseniz Pocophone öneririm. Xiaomi Pocophone F1 64 Gb Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com Türkiye Delta Servis garantili. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçem en fazla bu kadar başka öneriniz var mı?
yhenn dedi: Honor 8X hakkında bilgim yok. Eğer bütçe arttırabilirseniz Pocophone öneririm. Xiaomi Pocophone F1 64 Gb Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com Türkiye Delta Servis garantili. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçem en fazla bu kadar başka öneriniz var mı?