Honor V9 tablet alınır mı?

Honor Pad V9 ekran konusunda o fiyat bandına en iyisi. IMAX sertifikalı çok kaliteli bir paneli var. Ancak güncelleme desteği beklentisine girmeyin, belki 1 sürüm güncellemesi alır ancak o kadar. Çinliler maalesef bu konuda başarısız. Ancak yeni çıkacak olan honor modellerinde 7 yıl destek olacak diye bir duyum almıştım.

Galiba v9'a 4 yil mi 7 yil guncelleme verecekler mis. Magice 2 yilmis. Nedeni bilinmiuor. Guncelleme kismini iyi gibi de. Kafayi bu sefer az daha ekle ekle diye diye S9'a taktim. Sizce gerek var mi bunlara ya. Düz kullaniciyim. Gaming laptopu sattim skintidan oynamiyorum diye. Sadece dizi film izlerim diye dusunuyorum belki bir umut PUBG oda klavye fare set baglayip yoksa oynamam onu da.

O kadar güncelleme alacağını hiç sanmıyorum, kaynak var mı?

Video tüketmek için çok başarılı bir cihaz, kesinlikle üzmez. Oyun da oynatır rahatlıkla. Kalem + kılıfla geliyor olması da büyük avantaj.

Telefon icin diyor ama en altta tablet ile ilgili bilgide verilmis tabii yapay zeka vs diyor ama bence tabletin kendisi de olacak gibi yorumladim ben.

Yok hocam, magic pro 7’den itibaren geçerli bu plan. Amiral gemi tableti Honor Magicpad 2 bile bu güncelleme planına dahil değil, kaldı ki pad v9 olsun. Magicpad 2 araştırıyordum bir ara almak için, o zaman çok baktım bu muhabbete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…