Honor vs Xiaomi

@Riqhtful, hocam yanlış anlamazsanız; hangi modeli kullandınız? Hayır fan değilim ancak Xiaomi ile Honor'u bir tutacak nasıl bir deneyim yaşadığınızı merak ediyorum 🙃.

Hocam, Honor 8C kullandım. Camı çok dandik yani Gorilla Glass kaç olduğu bile belirtilmemiş. Honor'un alt sınıf telefonları Redmi havası katıyor ki telefon Redmi 7'ye arkadan benzerliği vardı. Bana göre ikisinin de genel olarak iyi ve kötü yanları var. O yüzden eşit dedim.

Hocam, Honor 8C kullandım. Camı çok dandik yani Gorilla Glass kac olduğu bile belirtilmemiş. Honor'un alt sınıf telefonları Redmi havası katıyor ki telefon Redmi 7'ye arkadan benzerliği vardı. Bana göre ikisinin de genel olarak iyi ve kötü yanları var. O yüzden eşit dedim.

Hocam sizin bahsettiğiniz cihazdan bu yana 5 yıla yakın süre geçmiş. Honor - Huawei hiçbir modelinde cam dayanıklılığı ile ilgili bir veri sunmamış. Mesela X9A'nın camı ile ilgili veri yok ancak adamlar ceviz kırıyor ekranı ile :D.

Hocam sizin bahsettiğiniz cihazdan bu yana 5 yıla yakın süre geçmiş. Honor - Huawei hiçbir modelinde cam dayanıklılığı ile ilgili bir veri sunmamış. Mesela X9A'nın camı ile ilgili veri yok ancak adamlar ceviz kırıyor ekranı ile :D.

Öyle ama elimdeki cihaz 2018'in orta segmentiydi. X9a ise 2023'ün orta segmenti yani malzeme bayağı kaliteyi artmış. Şimdiki Redmi'lere göre Honor'un daha iyi kalitesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı