Cihazın 2018'den sonra piyasaya sunulduğu ve işlemcisi Kirin olduğu için imkansız. Aslında imkansız değil. Ücretli bir programla Bootloader açılabilir ama o cihaz için Custom ROM olacağını hiç sanmıyorum. Anca Magisk atarsın.
Yöntemi varsa iyi olur root atmak istiyorum da cihazın rom dosyası da yok piyasada
Boot imaj ile root atacaktım onu da yapamam gibi gerçi cihazın yedeğini bir şekilde alabilirsem oradan imaj dosyası varsa bakarım.
Yöntemi varsa iyi olur root atmak istiyorum da cihazın ROM dosyası da yok piyasada
Boot imaj ile root atacaktım onu da yapamam gibi gerçi cihazın yedeğini bir şekilde alabilirsem oradan imaj dosyası varsa bakarım.
Gereksiz sistem uygulamalarını en azından ADB ile sistemden kaldırabilirsiniz, en azından RAM'e binen yük azalır. Ama bu işlem cihaz hafızasında yer açmaz.
Gereksiz sistem uygulamalarını en azından ADB ile sistemden kaldırabilirsiniz, en azından RAM'e binen yük azalır. Ama bu işlem cihaz hafızasında yer açmaz.
Aslında Cihaz RAM yönetimi konusunda gördüğüm en iyi arayüze sahip desem yalan olmaz. Samsung ve xiaomi den baya başarılı da gereksiz servisler var benim için onları kaldırırdım root atabilseydim aslında derdim magiks modülleriydi ama yapacak bisey yok zaten bir kaç ay sonra erteletip durduğum askerlik görevimi yerine getireceğim, kardeşimin de telefonu baya eski ona bunu bırakıp geldiğimde Xiaomi' ye geçebilirim cihaz aslında çok güzel ama özgürlüğümün kısıtlanmasını istemem honor ile yollarımı erken ayıracağım gibi