Telefonu 4 aydır kullanıyorum. Dediklerinize tamamen katılıyorum. Burda 'haha' atan arkadaşların çoğu sürü psikolojisine sahip. Herkes bir işlemciye veya bir bileşene kötü derse, kullanmasa bile kötülemeye başlıyor. Pubgde 60 sabit FPS alıyorum. Sabah çekimlerinde gayet iyi resimler çıkartıyor. Gece ışıklı ortamlarda ise gece modu kullanarak yine güzel resimler çıkartabiliyorum. Ha gece performansı çok iyi değil. Gece modu kullanınca resim güzelleşiyor. Ekranına diyecek yok, İphone 14 ile karşılaşırdık bunun ekranı çok farklı birşey. Ayrıca Xioami 11T, 11T PRO, 9T, İphone 11 gibi cihazlarla ekranını karşılaştırdım ekranı çok başarılı ya, cam gibi. Onun haricinde şarjı bana 1.5 gün rahat gidiyor. Sürekli Bluetooth aktif, saat ve kulaklık bağlı. Ağırlıklı olarak video izleyen biriyim.
Bende 14 pro max ile kıyaslamıştım ekranı, şuan telefonu almadım ama alacağım neyse honor' un ekran bana daha iyi geldi bundan. 10 binlik cihazı 70 binlik cihaz ile kıyasladım ekran konusunda renk derinliği ve çeşitliliği olsun fark ediyor birde kavisli ekran ve çerçevesiz olması inanılmaz güzel geldi bana.
Sıksık belgesel izleyen birisiyim çok fazla hoşuma gitti cihazın renkleri, canlılık vs. değişik bir his sadece 5 dakika bir kıyaslama yaptım mükemmel bir şey.
Tek benim için kusur diyeceğim 3.5mm jack olmaması, harici birde adaptör almam gerekecek. ses kalitesine çok önem veriyorum ve kablosuz cihazlar malesef kablolular kadar güzel bir ses deneyimi vermiyor tabi mp3 dinleyen birisi için kablosuzlar çok yeterli yani kablolu alıp hamallık yapmayın ben kayıpsız müzikler dinlediğim için kablosuz teknoloji yetersiz geliyor.
Bunların yanında cihazın kibarlığı, inceliği, hafifliği, ekran çerçevelerinin inceliği de var. Sanırsam erkan çerçeveleri simetrik de. Fiyatı için güzel telefon bence. Acaba işlemci sonradan sorun çıkartır mı diye düşündürtüyor ama bu fiyata işlemciden kısıp batarya ve ekrana vermeyi yeğlerim. Her dk bataryayı düşünmemek ve telefonu kullandığın her saniye baktığın ekranın kaliteli olması daha önemli bence. Nedense bu forumda işlemci çok iyi değilse telefon çöp oluyor. Önerilen telefonlardan a33'ün damla kamerası ve çenesi bile elemek için yeterli bence. Tercih meselesi tabii.
Teknoloji forumların bir şey beğenmeyenler ordusu falan var işlem beklentinin biraz altında olunca dediğin gibi çöp damgası vuruyor tek yaptıkları adamların pubg performansı.
Bir telefon amacı sadece oyun değildir ama bunlar donanım ne kadar güçlüyle o kadar iyidir kafasındalar daha çok.
Bu cihazın bahsettiğim gibi hedef kitlesi daha şıklık güzel bir ekran kalitesi, dayanıklığı ve konforu sonuçta bundan 2000 lira fazla ve üzeri cihazlarda benzer panellere rastlayabiliyoruz yanlız bunu mavi ışık performansı ve ekranın ekstra dayanıklılığı gibi şeyleri hesaba katınca eşi benzeri yok.
Işlemci de kötü değil ayrıyetten hellio 99 ve SD 732G den iyi bir işlemci yine.
Bu işlemcilerden iyi 778G den düşük bir işlemci diyebiliriz yani orta segmentin ortamala işlemcisi gibi yine de kötü değil benim için yeterli
Telefonun hitap ettiği kitlede bir insanım gereksiz masraflar kırpılmış iyi bir ekran koymuşlar.