Honor X9A vs POCO F5

Bu iki cihaz arasında nasıl kalıyorsunuz? Aradaki fiyat farkını geçtim, ikisi de eğer gündelik kullanım varsa tercih edilecek cihazlar değiller.
S21 FE ve GT 2 daha mantıklı.
POCO F5'in SoC ve sogutma sistemi çok başarılı sadece. X9a'nin da fiyatıyla alinabilirligi yok.

Honor X9a günlük kullanımda daha uygun. Video ile işim olmaz dersen tercih edebilirsin fotoğraf konusunda güzel ama video için aynı şeyi diyemem.
Bataryayı 8-9 saate yakın ekran kullanım süresi ile bitirebiliyorum 1.5 günü çok rahat çıkartırsın.

Kendim de kullanıyorum ekranın extra dayanıklılığı, cihazın hafifliği olsun bence sana daha çok hitap ediyor gibi ben paneli için aldım fiyat bandında görebildiğim en nitelikli panel buydu düşük mavi ışık, ekran karartma ve 1 milyar renk hem güzel görüntü sunmakla birlikte göz yorgunluğu da oluşturmuyor.

Cihazın tasarıma değinirsem kavisli kenarlar ve ekran çok iyi bir ergonomi sağlıyor.

Mağzada Samsung A54 ve A34 ile kullandığım cihazı kıyasladığımda ergonomi olarak arada baya fark var senin de dikkat etmek gerekn daha çok bu gibi.

İki cihazın arasında 6500 TL fark var, anlamadım?
Hocam fiyat farkında artı eksi olarak belirttim, ben ihtiyacım göre arıyorum, ikisi dışındada öneriniz varsa açığım batarya ve hafiflik öncelikler.

bu nasıl karşılaştırma ve arada kalış sen nasıl bir kralsın
Hocam yazıyı moderatorler değişmiş-düzeltmiş, ben aslında bu özelliklere uygun cihaz arıyorum, bu ikisi sadece tespit ettiklerim.

Karşılaştırılan iki cihaz birbirinin dengi değil ki hocam.

Şahsen POCO F5 ama @429065 cevaplarsa daha iyi olur.

Kamera çok önemli değil ise Samsung a54 size göre.
Arkadaşlar yazıyı moderatorler değişmiş-düzeltmiş, ben aslında bu özelliklere uygun cihaz arıyorum, bu ikisi sadece ihtiyacıma göre tespit ettiklerim, eğer yazıyı okuduysanız öncelik hafiflik batarya performansı, her özellik lazım değil, fiyatı yüksek diye kullanmayacağım şeye neden para vereyim, 180 g üstü sıkıntı bana batarya 1 gün çıkarmalı, kamera hızlı odaklasa yeter, vs. samsung lar zaten seçenek dışı kalıyor.

Hocam yazıyı moderatorler değişmiş-düzeltmiş, ben aslında bu özelliklere uygun cihaz arıyorum, bu ikisi sadece tespit ettiklerim. S21fe günü çıkarmıyor bataryası, gt2 suya toza direnç yok, diye okudum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Suya dayanıklılık konusunda şöyle bir test mevcut

Teşekkürler, uygulama konusunda nasıl mlbb oynamayı düşünüyorum, ve çok sayıda hafif uygulama bakıcılığı nasıl kasma yaparım, kamerası konusunda (fotoğraf) ne düşünüyorsun, hızlı odaklıyormu birkaç sayfa yazı çekmeyi denermisin hızlı şekilde

Kamera ortamın ışığına göre farklılık gösterir yani sensörün ışığa duyarlılığı ile alakalı çeksemde doğru sonuç olarak emin olmazsın çünkü ortamın aydınlatmasıyla alakalı durum.
Kapalı ve karanlık ortamlarda pek iyi değil de telefon gibi aletten çok şey bekleme onun için ois desteği olan bir telefona bakman lazım onunla net fotoğraflar elde edersin.
Kamera için alınacak bir cihaz değil fotoğraf normalde tatmin eder ama senin durumundan dolayı hiç etmez.

MLBB test ettiğimde ulta ayarlarda açıyordu NFS No limits oynuyorum arada bir oyun oynayan birisi değilim tek önem verdiğim cihazın paneli ve batarya performansı senin ergonomi, dayanıklılık vb. tarzda da beklentilerin var bunları da cihaz sana sağlar ama kamera çok önemliyse başka cihazlara yoğunlaş ben profesyonel olarak fotoğrafçılıkla ilgillendiğim için telefon gibi aletten bu konuda beklentim pek yok belge çekse yeterli ama senin sağlık sorunun dolayısıyla OİS desteği olan cihazlara yönelmen daha doğru olur.

Peki genel olarak boyle yazi hizli odaklama icin kamerada hangi ozellige dikkat edeyim, e.ey diye bir siteden bakiyorum ozelliklere, ona gore telefon bakayim (ek olarak f5 in ozelliklere gore kamerasi saglarmi ?)

Peki genel olarak boyle yazi hizli odaklama icin kamerada hangi ozellige dikkat edeyim, e.ey diye bir siteden bakiyorum ozelliklere, ona gore telefon bakayim (ek olarak f5 in ozelliklere gore kamerasi saglarmi ?)
Pocof5 kamerası sizi üzer. Giriş seviyesi sensör var üzerinde. Az ışıkta görüntü çok bozuluyor. Size honor90 önerebilirim. Gayet güzel kameraya sahip. 183 gram. 5k pil olduğu için ekran süresi de gayet iyi düzeyde.

Ekleme: Aslında size gidecek en iyi telefon Samsung S21fe 2. Nesil. Kamerası amiral seviyesi. SD işlemci olduğu için ekran süresi de size yeterli gelir fazla oyun oynamaz iseniz.
En önemlisi su ve toza karşı dayanıklı, ip68 sertifikası sayesinde. Üstelik ağırlığı da tam size göre, 177gram.
Samsung yazılımı da gayet stabil. Arıza yapma durumu da diğer markalara göre daha sağlam. Bu telefonu düşünün derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…