Honor X9b alınır mı?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir telefona geçmeyi planlıyorum, şu an S21 FE var elimde ve hiç memnun değilim. Telefon araştırmaya başladım, bütçem 20.000 ila 25.000 TL arası. Şu an aklımda Honor X9b var ama Nothing Phone 2A da çok cazip geldi. Honor alabilirim, ama en büyük korkum Çinli telefon markalarının bütün bilgilerimizi çalması.

Realme 12 Pro da listeye eklendi.

Son düzenleme:
2bin daha çıkabilirseniz düz S23 modeli fiyatının en iyisi bence. X9b bence fiyatını haketmiyor. SnapDragon 6 Gen 1 çok performanslı bir çip değil. Zira Nothing Phone 2a'da öyle. İnanın S21 FE'den çok daha fazla üzülürsünüz bu modellerde. S21'den de ısınma kaynaklı ve ya batarya kaynaklı soğuduğunuzu sanıyorum. Ama performans anlamında da kamera anlamında da S21 Fe iki cihazdan da daha iyi.

S21 FEden bayağı soğudum ve Samsung S23'te açıkçası çok fazla almak istemiyorum çünkü şubatta S25 çıkacak ve zaman çok hızlı geçiyor daha güncel bir telefon almak istiyorum.

Vivo V30 nasıl?

Vivo V30 iki cihaza göre çok daha hoş. Ama yine de S23 değil. S23'ü yaşlandığı için mi istemiyorsunuz , Samsung'dan soğuduğunuz için mi? Poco X6 Pro ve ya A55 de alabilirsiniz aklıma geldi. Ama S23 bu iki cihazdan çok daha pahalı ama yine de çok daha önde. Yaş bence çok da önemli değil. Galaxy S9 S10 bile hala iş yapan cihazlar. Hatta şu zamanın A25'inden falan çok daha iyiler. QHD+ ekran , 4K 60FPS kamera , verimli işlemci , kaliteli tasarım vs. vs.

S23 yaşlandığı için istemiyorum.

Honor 90 nasıl ve Çinli markalar hakkında dedikleri veri çalma olayı doğru mu?

S23 yaşlandığı için istemiyorum.

Honor 90 nasıl ve Çinli markalar hakkında dedikleri veri çalma olayı doğru mu?
X9b'ye göre biraz daha iyi , ama yine de çok iyi değil buda. Veri çalma olayı hakkında birşey diyemiyorum , zamanında yaşanmış olaylar tekrarlanır mı bilmiyorum çünkü.

X9B'ye göre biraz daha iyi, ama yine de çok iyi değil bu da. Veri çalma olayı hakkında bir şey diyemiyorum, zamanında yaşanmış olaylar tekrarlanır mı bilmiyorum çünkü.

Sizce ne almalıyım S23 dışında hem birz değişiklik olsun istiyorum normalde hayaller Galaxy Z flip 6 ama fiyatı malum.

Güzel ama dediğim gibi Çinli markaların veri çalması olayı beni korkutuyor.
Evet bu konuda haklısınız. Samsung ve ya Apple tarafında çok fazla seçenek yok S21'den iyi olan. Vivo'da çok önerilmiyor , teknik servisi çok kötü diyorlar.

Sizce ne almalıyım S23 dışında hem birz değişiklik olsun istiyorum normalde hayaller Galaxy Z flip 6 ama fiyatı malum.
Veri çalma olayını hesaba katmazsak X6 Pro derim ama o işin içine girince durumlar değişiyor. Z Flip serisi benim de çok hoşuma gidiyor ama fiyatları çok yüksek dediğiniz gibi. Ama bir cihaz alırken Huawei , İnfinix , Xiaomi , Poco , Redmi , Honor vs. hepsi çinli bu firmaların. Açıkçası aklıma çok birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…