Honor X9b alınır mı?

Hocam son kararım Nothing Phone 2A X6 Pro'dan vazgeçtim forumdaki herkes yerden yere vurmuş telefonu özellikle arayüzden.

Hocam son kararım Nothing Phone 2A X6 Pro'dan vazgeçtim forumdaki herkes yerden yere vurmuş telefonu özellikle arayüzden.
Selamlar, ben birkaç aydır Nothing Phone 1 kullanıyorum eğer arayüz veya genel deneyim hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Merhaba hocam veri çalma olayı olmayan marka yok Samsung'da bile telefonu kurarken verilerim yurt dışına çıkarılmasına izin veriyorum onayı vermeden cihazı kullanamıyorsunuz. Ayrıca Honor X9b fiyatını cihazı değil alınmaz.

Kusura bakmayın yazamadım 1 günlük banım vardı POCO F6 nasıldır?

Selamlar, ben birkaç aydır Nothing Phone 1 kullanıyorum eğer arayüz veya genel deneyim hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Batarya ömrü nasıl hocam 1 günü çıkarıyor mu?

Kusura bakmayın yazamadım 1 günlük banım vardı POCO F6 nasıldır?

Batarya ömrü nasıl hocam 1 günü çıkarıyor mu?
Evet hem de çok rahat, eğer 60hz kullanırsanız 1.5 gün de çıkarır. 2.5.5 güncellemesi sonrası batarya ömrü acayip iyileşti, belki de kullanımla oturmuş da olabilir ama ben şarj konusunda rahatım. Ayrıca 2a'nın bataryası daha büyük diye biliyorum.

Genel olarak bu telefonu kullanmak gerçekten zevkli, alüminyum kasa ve genel olarak ince olması güzel. Arayüz de gerçekten estetik o yüzden farklılığı hissettiriyor, kesinlikle bloatware yok ve bu yüzden aldım diyebilirim zaten telefonu. Kağıt üzerinde daha iyi telefonlar olsa da deneyim olarak çok gerideler. Ben artık samsung, poco, xiaomi gibi cihazlar almam bu saf android'i denedikten sonra çünkü o kalabalıklığı ve hantallığı istemiyorum artık.

2a'yı denemedim fakat genel olarak aynı şeyleri bekleyebilirsiniz bence. Farklılık olsun derseniz deneyin derim.

Hocam o zaman 2A da kararlaştırdım teşekkür ederim bu değerli bilgileri benimle paylaştığınız için.

Hocam o zaman 2A da kararlaştırdım teşekkür ederim bu değerli bilgileri benimle paylaştığınız için.
Rica ederim umarım beklentilerinizi karşılar, olmazsa da iade edersiniz zaten. Veya şansınız varsa teknoloji mağazalarında ürünü deneyip almak genelde daha iyidir, buna göre de karar verebilirsiniz. Teknosada falan vardı diye hatırlıyorum.

Bakayım hocam yarın.

Kesinlikle araştırın. Kafanıza yatanı almakta fayda var.

Hocam Realme GT 6 Temmuz sonu grliyormuş o nasıl alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…