Honor X9b alınır mı?

Fiyatını göremedim ama eğer 25 30 civarıysa alınır. Daha fazlaysa POCO F6 alınabilir. Aynı işlemciye sahipler.

Tamamdır hocam Realme'nin işletim sistemi nasıl arayüzü Xiaomi gibi kasma donma falan var mı?

Tamamdır hocam Realme'nin işletim sistemi nasıl arayüzü Xiaomi gibi kasma donma falan var mı?
Realme hiç kullanan yok etrafımda hocam. Bilmiyorum , biraz araştırdım düşük modellerde problem var ama orta ve üst serilerde bir problem yok diyorlar.

Realme 12 Pro Plus nasıl hocam.
Fiyatını haketmiyor bence. SnapDragon 7S Gen 2 778G'nin cilalanmış versiyonu gibi birşey. Ama bu fiyat için performansı çok az. X6 Pro ikiye katlıyor. Poco F6 ve ya F6 Pro'da tercih edebilirsiniz bu paraya.

Fiyatını hak etmiyor bence. Snapdragon 7S gen 2 778G'nin cilalanmış versiyonu gibi bir şey. Ama bu fiyat için performansı çok az. X6 Pro ikiye katlıyor. POCO F6 veya F6 Pro'da tercih edebilirsiniz bu paraya.

Tamamdır hocam sağ olun.

Ya Nothing Phone 2A ya da Realme GT 6 da kararımı kılacağım Realme GT 6 geldiğinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…