xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 2 Aralık 2023 #1 Sanırım iyi bilindik bir marka ama sizlere danışmak istedim. Sonuçta yerli markamız Beko'dan bile daha ucuzdu. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Sanırım iyi bilindik bir marka ama sizlere danışmak istedim. Sonuçta yerli markamız Beko'dan bile daha ucuzdu.
M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 473 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #2 xXx_İskeletor_xXx dedi: Sanırım iyi bilindik bir marka ama sizlere danışmak istedim. Sonuçta yerli markamız Beko'dan bile daha ucuzdu. Genişletmek için tıkla... 10 senedir beyaz eşya sektöründeyim Arçelik Beko altus almanı öneririm hoover parçaları bulunması zor
xXx_İskeletor_xXx dedi: Sanırım iyi bilindik bir marka ama sizlere danışmak istedim. Sonuçta yerli markamız Beko'dan bile daha ucuzdu. Genişletmek için tıkla... 10 senedir beyaz eşya sektöründeyim Arçelik Beko altus almanı öneririm hoover parçaları bulunması zor
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 5 Aralık 2023 #3 M4xJahzse1250 dedi: 10 senedir beyaz eşya sektöründeyim Arçelik Beko altus almanı öneririm hoover parçaları bulunması zor Genişletmek için tıkla... Zaten aldık geçen hafta Cumartesi geldi ve 4 Aralıkta kurulumu yapılıp garanti başladı. Parçalar ABD'den geliyor diye mi zor?
M4xJahzse1250 dedi: 10 senedir beyaz eşya sektöründeyim Arçelik Beko altus almanı öneririm hoover parçaları bulunması zor Genişletmek için tıkla... Zaten aldık geçen hafta Cumartesi geldi ve 4 Aralıkta kurulumu yapılıp garanti başladı. Parçalar ABD'den geliyor diye mi zor?
M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 473 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #4 xXx_İskeletor_xXx dedi: Zaten aldık geçen hafta Cumartesi geldi ve 4 Aralıkta kurulumu yapılıp garanti başladı. Parçalar ABD'den geliyor diye mi zor? Genişletmek için tıkla... evet türkiyede bulunması biraz zor arçeiliğin parçası 2.5l kolası parasında internete
xXx_İskeletor_xXx dedi: Zaten aldık geçen hafta Cumartesi geldi ve 4 Aralıkta kurulumu yapılıp garanti başladı. Parçalar ABD'den geliyor diye mi zor? Genişletmek için tıkla... evet türkiyede bulunması biraz zor arçeiliğin parçası 2.5l kolası parasında internete
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 6 Mayıs 2025 #5 Hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?