Ramo404 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 15 11 Mayıs 2020 #1 Merhabalar. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Properties" dedim ardından Device Manager'a tıkladım. Multimedia Audio Controller'in üzerinde uyarı işareti vardı. Anladığım kadarıyla Driver yok. Onu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
Merhabalar. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Properties" dedim ardından Device Manager'a tıkladım. Multimedia Audio Controller'in üzerinde uyarı işareti vardı. Anladığım kadarıyla Driver yok. Onu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler...
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.941 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Mayıs 2020 #2 Hoparlör değil de anakart ses sürücüsü anladığım kadarıyla. Anakartınızın ve Hoparlörünüzün modelini söyler misiniz?
Hoparlör değil de anakart ses sürücüsü anladığım kadarıyla. Anakartınızın ve Hoparlörünüzün modelini söyler misiniz?
Ramo404 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 15 11 Mayıs 2020 #3 Dryus dedi: Hoparlör değil de anakart ses sürücüsü anladığım kadarıyla. Anakartınızın ve Hoparlörünüzün modelini söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... hoparlör creative a80 daha önce sorunsuz çalışıyordu intel pentium 3.4 ghz bilgisayar
Dryus dedi: Hoparlör değil de anakart ses sürücüsü anladığım kadarıyla. Anakartınızın ve Hoparlörünüzün modelini söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... hoparlör creative a80 daha önce sorunsuz çalışıyordu intel pentium 3.4 ghz bilgisayar
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.941 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 11 Mayıs 2020 #4 Ramo404 dedi: hoparlör creative a80 daha önce sorunsuz çalışıyordu intel pentium 3.4 ghz bilgisayar Genişletmek için tıkla... İşlemci modeliniz değil anakartınızın modelini sormuştum.
Ramo404 dedi: hoparlör creative a80 daha önce sorunsuz çalışıyordu intel pentium 3.4 ghz bilgisayar Genişletmek için tıkla... İşlemci modeliniz değil anakartınızın modelini sormuştum.
Ramo404 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 15 11 Mayıs 2020 #5 Dryus dedi: İşlemci modeliniz değil anakartınızın modelini sormuştum. Genişletmek için tıkla... DELL-7 Phoenix olması lazım. Tam bilmiyorum.
Dryus dedi: İşlemci modeliniz değil anakartınızın modelini sormuştum. Genişletmek için tıkla... DELL-7 Phoenix olması lazım. Tam bilmiyorum.